Leicester-fan spillede 5 pund – kan vinde kvart million på mesterskab

Den 38-årige tømrer har siden afvist bookmakeren, der forsøgte at købe hans kupon tilbage for godt 30.000 kroner

Leicester-spillerne har haft meget at juble over i denne sæson. Går de hele vejen, vil en 38-årig tømrer gøre det samme (Foto: AP)
Leicester-spillerne har haft meget at juble over i denne sæson. Går de hele vejen, vil en 38-årig tømrer gøre det samme (Foto: AP)

- Uanset, om den går hjem eller ej, så har det været de fem pund værd.

Nu vil den 38-årige tømrer Leigh Herbert nok alligevel ærgre sig lidt, hvis hans hjerteklub Leicester ikke vinder mesterskabet.

For det vil trods alt koste ham 25.000 pund – næsten en kvart million kroner.

Det danske titelræs: Derfor har Eriksen og Schmeichel succes

Herbert var på campingferie i Newquay sidste sommer, da han satte sine fem pund til odds 5.000. Dengang var Claudio Ranieri lige blevet udnævnt som ny manager.

- Jeg fulgte dem i sidste sæson, hvor de ikke spillede dårligt. Jeg troede på, at den nye manager kunne bringe dem videre. Dagen efter tænkte jeg dog, at jeg havde smidt en femmer væk. Jeg er jo ingen spillefugl, fortæller Leigh Herbert til BBC.

Han har siden pure har afvist et pænt bud fra bookmakeren, der ville købe hans kupon tilbage for 3.200 pund.

Ekspert tror på Schmeichel-triumf: Denne Leicester-kommentar var dum

Odds på Leicester som mester har fulgt en ret stejl kurve: Allerede i september var det faldet til 1.5000, i november til 500, i december til 66, i januar 16 for nu i februar kun at give pengene syv gange tilbage.

Leicester red videre på succesen i lørdags- se dem tvære Manchester City ud her: