Leicester-manager: Stjerner, nej tak

Leicester-manager Claudio Ranieri fortæller, at han håber, hans profiler bliver et år yderligere i den engelske klub. Samtidig siger italieneren, han ikke vil hente stjerner til klubben

Der skal ikke stjerner til Leicester (Foto: AP)
Der skal ikke stjerner til Leicester (Foto: AP)

Ifølge Gazzetta dello Sport er N'Golo Kanté på Juventus' og PSGs radar, Mahrez er eftertragtet hos Barcelona og de franske mestre, mens Jamie Vardy er på blokken hos Real Madrid og Chelsea. Store, vigtige profiler, der kan være på vej væk fra de engelske mestre.

Men det er ingenlunde, hvad klubbens manager Claudio Ranieri håber, der kommer til at ske.

Han opfrodrer nemlig sine profiler til at blive hosThe Foxesi yderligere et år.

- Jeg er meget overbevist om, at ingen af mine spillere forlader klubben til sommer. Jeg foreslår alle mine spillere at blive i klubben et år endnu. Lad være med at forlade klubben. Hvis I tager til et andet hold, er der en risiko for, at I slet ikke får spilletid, siger Ranieri ifølge BBC.

Premier League Lykkelig Leicester-profil: Jeg kunne kysse Hazard

Premier League Lamslået Schmeichel: Jeg fatter det stadig ikke

Adspurgt om, hvorvidt han vil hente stjernespillere til klubben, er italieneren klar i mælet.

- Jeg vil ikke have store navne hertil. Mine drenge er specielle. Vi skal hente nogle gode spillere, men dem, der kommer, skal have den rette holdånd.

Inden Ranieri går i gang med at tænke alt for meget over, hvad der skal ske til sommer, er der lige to fest-kampe, der skal færdigspilles. Først mod Everton på King Power Stadium på lørdag klokken 18:30, inden italieneren får en guard of honor på Stamford Bridge. Ranieris gamle hjemmebane. Stedet, hvor han blev fyret, fordi Chelsea-ejer Abramovich var overbevist om, at den romerskfødte italiener aldrig ville vinde en Premier League-titel.

Se hele jublen hos Vardy:

Jamie Vardy havde alkohol-problemer i sin første tid i Leicester (Foto: AP) Premier League Topscorerens hemmelighed: Kom fuld til træning

0 kommentarer
Vis kommentarer