Belønner succes-træner med lang kontrakt

Brendan Rodgers har været en succes i Leicester, som har kvitteret med en kontrakt frem til 2025.

Brendan Rodgers har noget at smile af! Leicester har forlænget kontrakten med ham frem til sommeren 2025. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix
Brendan Rodgers har noget at smile af! Leicester har forlænget kontrakten med ham frem til sommeren 2025. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichels klub, Leicester City, har forlænget kontrakten med manager Brendan Rodgers frem til sommeren 2025, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Den nordirske manager kom til klubben i slutningen af februar og har haft stor succes med holdet, som øjeblikkeligt indtager andenpladsen i Premier League.

Han har vundet 17 af 26 Premier League-kampe, siden han kom til, og i denne sæson er det blevet til imponerende 11 sejre og 2 uafgjorte ud af 15 kampe.

Det er kun overgået af Liverpool, som har vundet 14 af sine 15 kampe og topper ligaen.

Brendan Rodgers, som tidligere stod i spidsen for Liverpool, kom til Leicester efter nogle succesfulde år i skotske Celtic, som han førte frem til adskillige trofæer.

Med det skotske storhold hentede han to mesterskaber og fem pokaltitler (der er to pokalturneringer i Skotland).

Han stod i spidsen for Liverpool fra juni 2012 til oktober 2015, hvor han blev fyret grundet svigtende resultater.

I sin anden sæson hos Liverpool var han tæt på at sikre klubben det første mesterskab siden 1990, men holdet smed det hele på gulvet i de sidste spillerunder, så Manchester City snuppede titlen.

Leicester vandt til gengæld sensationelt mesterskabet i sæsonen 2015/2016, men indtil denne sæson har holdet haft svært ved at blande sig i topstriden igen.

Håndbold - 6. dec. 2019 - kl. 14:18 Danske VM-profiler får topkarakter
Caroline Wozniacki vinker snart farvel til en eventyrlig karriere. Foto: Shaun Botterill/Getty Images/Ritzau Scanpix Tennis - 6. dec. 2019 - kl. 14:35 Caroline Wozniacki stopper karrieren
Se også: Kasper Dolberg er igen månedens spiller

5 kommentarer
Vis kommentarer