Annonce:
Annonce:

Ekspert tror på Schmeichel-triumf: Denne Leicester-kommentar var dum

I kampen om Premier League-trofæet er Leicester og Kasper Schmeichel en kende foran konkurrenterne, mener Mikkel Bischoff, der tror sensationen bliver en realitet

Schmeichel har formentlig svært ved at få hænderne ned. Leicester er sensationelt forrest i titelkapløbet, som sæsonen nærmer sig sin ende. (Foto: AP)
Schmeichel har formentlig svært ved at få hænderne ned. Leicester er sensationelt forrest i titelkapløbet, som sæsonen nærmer sig sin ende. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Såvel Mikkel Bischoff som Peter Kjær tror, at både Schmeichel og Eriksen har gode chancer for at blive engelsk mester i maj. Specielt fordi begge mandskaber har selvtilliden og formen på deres side.

- Deres selvtillid og ydmyghed er på sit højeste, og det kan de leve længe på.

Samtidig er det to hold, der er vant til at vinde mange kampe nu. Så det er måske kun risikoen for skader hos centrale spillere, der kan gøre det svært for dem. Og så bliver det spændende at se, om de får en formnedgang, for det har de ikke haft endnu, siger Kjær.

Bischoff har stor tiltro til lille Leicester med store mini-Schmeichel på mål. Særligt fordi de blå-blusede har klaret masser af modgang før.

Annonce:

- Der er rigtig mange, der siger, at Leicester vil få gummiben, fordi de ikke er vant til presset. Men det, synes jeg, er dumt sagt. For de var virkelig under pres i sidste sæson i de sidste ti kampe, hvor de kæmpede for at blive i Premier League. Så de er vant til et vigtigt pres og at skulle køre noget hjem. Og så sprudler de i øjeblikket.

De er klokkeklare mesterskabsfavoritter.

Flasker tingene sig for Tottenham i årets sidste fase af Premier League-sæsonen, kan Eriksen overraskende ende med guldet om halsen. (Foto: AP)
Flasker tingene sig for Tottenham i årets sidste fase af Premier League-sæsonen, kan Eriksen overraskende ende med guldet om halsen. (Foto: AP)
 

De unge kan knække
Bischoff mener, at Tottenham har fået et ægte betonforsvar, der kan bringe dem langt i titelkampen sammen med deres brede trup. Men han tvivler alligevel på Eriksen og co.

- Tottenham er blevet bedre og bedre hen over sæsonen og virker topmotiverede.

Men de mangler erfaring i at køre tingene hjem. De har mange unge spillere, så de kan bukke under for presset, siger Bischoff.

Leicester ligger nummer ét i Premier League med 53 point, mens Tottenham har 48 point på andenpladsen med bedre målscore end Arsenal, der naturligvis heller ikke er ude af mesterskabskampen.

Men de har ingen danskere.

Arsenal melder sig ind i mesterskabskampen igen

Fingrene væk, rige PL-klubber: Topscorer bliver i Leicester

Peter Kjærs spådom

Derfor bliver Schmeichel mester:

1. Leicester har følelsen af, at de ikke kan tabe kampe. De har bestået på alle baner.

2. Kan du vinde i Manchester City, kan du også blive engelsk mester. Ingen har knækket deres spillestil endnu, og så er de hamrende effektive, når de får chancer.

3. De har de mest afgørende par-sammensætninger. Robert Huth og Wes Morgan, N'Golo Kante og Danny Drinkwater, Jamie Vardy og Riyad Mahrez. Sjældent har man set flere forskellige par på ét hold, der fungerer så godt sammen.

Derfor bliver Eriksen mester:

1. Tottenham forsvarer sig godt. Også på dage, hvor spillet ikke kører, kan de forsvare sig. De har forsvaret sig modsat andre år, hvor det ikke har kørt.

2. De spiller med overskud og sult på samme tid. Det er en kombination, der kan være svær at finde. For overskud kan nogle gange blive overlegent. Men de bevarer sulten, fordi de er unge og ikke er vant til at vinde.

3. De er i fysisk og spillemæssig topform og det mest løbestærke hold i Premier League.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: