Kasper Schmeichel: - Jeg har drømt om dette, siden jeg var en dreng

Den danske målmand fejrer mesterskabet på Twitter

Her er alle de ekstatiske reaktioner fra Leicesters triumf

Kasper Schmeichel hylder sine holdkammerater på Twitter, efter mesterskabet mandag aften blev en realitet.

- Ord kan ikke beskrive den kærlighed, jeg har til mine holdkammerater, skriver den danske målmand på Twitter natten til tirsdag.

Efter Tottenham spillede 2-2 med Chelsea på Stamford Bridge, brød Leicester-fans ud i jubel verden over.

Peter Schmeichel vandt sit første engelske mesterskab på en fridag. Det samme skete for Kasper Schmeichel præcis 23 år senere (Foto: All Over Press) Leicester Som far så søn: Kasper lavede nøjagtig kopi af fars første mesterskab

Billeder af holdets vilde jubelscener fra topscorer Jamie Vardys hus, hvor Leicester-spillerne var samlet, gik verden rundt, mens de sociale medier flød over med lykønskninger til sensationsholdet.

- Jeg har drømt om dette, siden jeg var en dreng, og jeg vil være jer alle evigt taknemmelig, skriver Kasper Schmeichel videre efterfulgt af et hjerte.

Leicester var flere steder udset som en af favoritterne til at rykke ned før Premier League-sæsonens start, men manager Claudio Ranieris hold beviste sæsonen igennem, at de var det stærkeste hold i England.

Peter Netuka har drømt søde mesterskabsdrømme i 2016. Mandag aften gik drømmen så i opfyldelse for Leicesters danske superfan (Foto: Anders Brohus) Leicester Leicesters danske superfan: Jeg kan ikke tænke klart lige nu

11 kommentarer
Vis kommentarer