Leicester-spillere undskylder sexorgie i Thailand

Tre Leicester-spilleres racistiske og nedladende sprogbrug overfor prostituerede har fået klubben til at udsende en beklagelse

Leicester-manager Nigel Pearces søn var en af dem, der gjordce uheldigt opmærksom på sig selv under holdets tur til Thailand. (Polfoto)
Leicester-manager Nigel Pearces søn var en af dem, der gjordce uheldigt opmærksom på sig selv under holdets tur til Thailand. (Polfoto)

I første omgang forsøgte Leicester at køre 'lav profil'-taktikken omkring tre af spillernes udskejelser under holdets sommerferietur i Thailand.

Klubben afviste således at kommentere Daily Mirrors historie om, at James Pearson, Tom Hopper og Adam Smith havde haft besøg af tre thai-prostituerede og havde brugt både racistisk og nedladende sprog overfor dem i en film optaget med mobilkamera, som siden blev lækket til pressen.

Leicester-manager Nigel Pearson med en grimasse, der kan passe. Hans søn er under holdets tur til Thailand blevet indblandet i en særdeles pikant historie. (Polfoto) Premier League Schmeichels klub rystet af racistisk sexorgie

Søndag aften fik piben dog fået en anden lyd, idet klubben på vegne af de tre 21-22-årige spillere har beklaget episoden og iværksat en undersøgelse af, hvad der rent faktisk foregik på hotelværelset i Thailand.

- Bestyrelsen i Leicester City Football Club er dybt bekymret over en episode, der involverede tre af vores unge professionelle under en nylig tur til Thailand, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Tom Hopper, James Pearson og Adam Smith vil gerne viderebringe deres dybtfølte undskyldninger for deres opførsel - til de kvinder, der var involveret i episoden, til klubben og dens ejere, til klubbens fans og deres familier, lyder det videre.

- Leicester City er fortsat fuldt engagerede i at promovere lighed i fodbold og i samfundet som hele, og i at vores spillere forstår deres ansvar som rollemodeller for unge mennesker, skriver klubben.

Historien om spillernes sprogbrug overfor tre thai-piger bliver så meget mere belastende af, at Leicester City har en thailandsk ejer - Vichai Srivaddhanaprabha - og har bygget en stor fanbase i netop Thailand.

Leicester har ifølge TV3Sports seere stået for sæsonens største bedrift i Premier League. Hør herunder, hvorfor det forholder sig sådan:

9 kommentarer
Vis kommentarer