Leicester-spillere undskylder sexorgie i Thailand

Tre Leicester-spilleres racistiske og nedladende sprogbrug overfor prostituerede har fået klubben til at udsende en beklagelse

Leicester-manager Nigel Pearces søn var en af dem, der gjordce uheldigt opmærksom på sig selv under holdets tur til Thailand. (Polfoto)
Leicester-manager Nigel Pearces søn var en af dem, der gjordce uheldigt opmærksom på sig selv under holdets tur til Thailand. (Polfoto)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

I første omgang forsøgte Leicester at køre 'lav profil'-taktikken omkring tre af spillernes udskejelser under holdets sommerferietur i Thailand.

Klubben afviste således at kommentere Daily Mirrors historie om, at James Pearson, Tom Hopper og Adam Smith havde haft besøg af tre thai-prostituerede og havde brugt både racistisk og nedladende sprog overfor dem i en film optaget med mobilkamera, som siden blev lækket til pressen.

Schmeichels klub rystet af racistisk sexorgie

Søndag aften fik piben dog fået en anden lyd, idet klubben på vegne af de tre 21-22-årige spillere har beklaget episoden og iværksat en undersøgelse af, hvad der rent faktisk foregik på hotelværelset i Thailand.

- Bestyrelsen i Leicester City Football Club er dybt bekymret over en episode, der involverede tre af vores unge professionelle under en nylig tur til Thailand, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Tom Hopper, James Pearson og Adam Smith vil gerne viderebringe deres dybtfølte undskyldninger for deres opførsel - til de kvinder, der var involveret i episoden, til klubben og dens ejere, til klubbens fans og deres familier, lyder det videre.

- Leicester City er fortsat fuldt engagerede i at promovere lighed i fodbold og i samfundet som hele, og i at vores spillere forstår deres ansvar som rollemodeller for unge mennesker, skriver klubben.

Historien om spillernes sprogbrug overfor tre thai-piger bliver så meget mere belastende af, at Leicester City har en thailandsk ejer - Vichai Srivaddhanaprabha - og har bygget en stor fanbase i netop Thailand.

Leicester har ifølge TV3Sports seere stået for sæsonens største bedrift i Premier League. Hør herunder, hvorfor det forholder sig sådan:

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+