Peter Schmeichel: Leicester spiller som et kommende mesterhold

Den tidligere Premier League-målmand Peter Schmeichel ved, hvad der kræves for at vinde titler. Og Leicesters 1-0 sejr over Southampton var sådan en kamp, som et kommende mesterhold vinder

Leicester ligner en mester, efter det i weekenden blev til endnu en 1-0-sejr. (Foto: AP)
Leicester ligner en mester, efter det i weekenden blev til endnu en 1-0-sejr. (Foto: AP)

De spillede ikke godt og var en smule heldige, men det er alt sammen ligegyldigt, for Leicester City fik fuld udbytte, da holdet hjemme vandt med 1-0 over Southampton. Den sejr bragte Leicester City syv point i front af Premier League, hvor Tottenham snublede og kun fik 1-1 ude mod Liverpool.

Med seks kampe igen er alt i Leicesters hænder, og der er tilmed plads til at snuble for en klub, der har vundet fem af de seneste seks kampe. I øvrigt alle med cifrene 1-0.

Casillas er dybt imponeret over Leicester. (Foto: AP) Premier League Casillas: Alle holder da med Schmeichel og Co.

Peter Schmeichel - der kan se sin søn, Kasper Schmeichel, være særdeles tæt på at vinde Premier League - har tidligere været meget afholdende i forhold til Leicesters muligheder, men nu må også den tidligere landsholdskeeper erkende, at det ser særdeles godt ud for Leicester City.

- Det er formentlig første gang, at de har muligheden for at tænke over, at det her faktisk kan blive en realitet.

- For at være ærlig spillede de ikke godt. Som Wes Morgen (kaptajn, red.) sagde, forsvarede de godt, men spillet frem i banen var ikke det bedste, de har spillet denne sæson.

- Det er sådan, man vinder mesterskaber: Når du ikke spiller godt og alligevel vinder 1-0. Det at få de tre point her og der, siger Peter Schmeichel til Sky Sports.

Kasper Schmeichel og Leicester City møder næste gang Sunderland på udebane, inden hjemmekampe mod West Ham og Swansea venter. Derefter venter tre svære opgør i Manchester United ude, Everton hjemme og Chelsea ude.

Klubben har aldrig tidligere vundet et engelsk mesterskab. Den bedste placering, klubben har opnået, var en andenplads i den bedste engelske række. Det skete tilbage i sæsonen 1928/1929.

Leicester Guldet glimter for Schmeichel

Ifølge Sunday Times har spillere fra flere PL-klubber, blandt andre Chelsea og Arsenal, angiveligt besøgt Mark Bonars klinik. (Foto: AP) Anden sport Britisk læge har dopet 150 stjerner: Jeg gør det ansvarsbevidst

17 kommentarer
Vis kommentarer