Schmeichel kan få gade opkaldt efter sig

'Schmeichel Street' - Leicester-spillerne vil få opkaldt gadenavne efter sig, hvis de vinder mesterskabet. Det fortæller borgmesteren i byen

Kasper Schmeichel kan få en gade opkaldt efter sig, hvis det lykkes Leicester at sikre sig mesterskabet. (Foto: PA Photos)
Kasper Schmeichel kan få en gade opkaldt efter sig, hvis det lykkes Leicester at sikre sig mesterskabet. (Foto: PA Photos)

Med seks kampe tilbage ligger Leicester i toppen af Premier League med et forspring ned til Tottenham på hele syv point. De er dermed storfavoritter til at vinde mesterskabet.

Det vil være en helt exceptionel præstation, hvis The Foxes skulle gå hen og løfte Premier League-trofæet, når 38. spillerunde er færdigspillet.

Der var omkring 10.000 mennesker samlet ved Town Hall Square i Leicester for at fejre oprykningen til Premier League tilbage i 2014, og der vil ikke være plads nok ved Town Hall Square, hvis de ender med at skulle fejre et mesterskab. Det fortæller byens borgmester, Sir Peter Soulsby.

Se også: Casillas: Alle holder da med Schmeichel og Co.

Sir Peter Soulsby fortæller yderligere, at man vil hylde spillerne med deres helt egne gadenavne, hvis mesterskabet kommer i hus.

-Town Hall Square vil ikke være stort nok. Leicester har tidligere hyldet sportsstjerner. Der er et område, der er opkaldt efter golfspillere, og vi har også Lineker Road, siger Sir Peter Soulsby ifølge Sky Sports.

- Det har været en kæmpe holdpræstation, så hvis vi skal have 'Vardy Vale', skal vi også have 'Schmeichel Street', 'Drinkwater Drive' og 'Ranieri Road', slutter borgmesteren i Leicester.

Leicester kan komme et skridt nærmere mesterskabet, hvis de snupper alle tre point i næste spillerunde, hvor de møder Sunderland på Stadium of Light.

Se også: Kæmpe Schmeichel-hyldest: Bedste spiller i Premier League!

Se også: For præcis et år siden startede Leicesters mirakuløse optur

Se også: Peter Schmeichel: Leicester spiller som et kommende mesterhold

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere