Schmeichel og co. belønnet med champagne efter målløs kamp

Leicesters oprindelige mål nu er indfriet efter den uafgjorte kamp mod Bournemouth. Derfor præmierer manager Claudio Ranieri spiller med champagne

Leicester har samlet 40 point sammen i denne sæson - og det betyder, at spillerne bliver præmieret med champagne. (Foto: AP)
Leicester har samlet 40 point sammen i denne sæson - og det betyder, at spillerne bliver præmieret med champagne. (Foto: AP)

Leicester havde et væld af chancer på hjemmebane mod Bournemouth. Det sluttede imidlertid 0-0. Ikke et specielt godt resultat, men alt er ikke ligefrem dårligt for The Foxes, siger klubbens manager Claudio Ranieri.

- Vi vidste, det ville blive en svær kamp, og vi begyndte først at spille for sent i kampen. Bournemouth spillede bolden godt rundt i første halvleg, men i anden halvleg var vi meget bedre end dem.

Se også: Leicester smed førstepladsen trods et utal af chancer

- Uafgjort er ikke okay. Det er kun et point, men det er okay, da vi nu har 40 point, hvilket var vores første mål denne sæson. Nu er der champagne til spillerne, udtaler han og tilføjer:

- Vi ramte stolpen, brændte straffe og havde nogle gode chancer. Vi har ikke scoret i tre kampe, men vi har skabt chancer. Nogle gange går alt godt, men nu er nogle ting ikke med os. Præstationen var god - en fantastisk indsats, siger Ranieri til BBC Sport.

Leicesters næste PL-kamp er den 13. januar mod Tottenham på White Hart Lane. Pudsigt nok møder man tre dage inden netop Tottenham i London i FA Cuppen.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere