Vanvittigt: Denne Leicester-scoring kunne måles på Richterskalaen

Leicester-supporternes jubel mod Norwich var så stor, at det kunne måles på Richterskalaen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Richterskalaen bliver anvendt til at måle styrken af jordskælv. Skalaen blev skabt af Charles Francis Richter tilbage i 1935.

Da Leicester Citys Leonardo Ulloa i slutningen af februar måned scorede det afgørende mål mod Norwich i det 89. minut brød King Power Stadium ud i vild jubel.

Målet skabte så stor jubel, råb og fysisk aktivitet, at det kunne måles på Richterskalaen. Det skriver den engelske avis, The Guardian.

Studerende på University of Leicester havde installeret udstyr til at måle jordskælv i nærheden af King Power Stadium, og det fangede altså målinger, der svarer til 0,3 på Richterskalaen.

Jordskælvet i Valdivia, der fandt sted den 22. maj 1960, blev målt til 9,5 på Richterskalaen, og er det højeste nogensinde. Leicester-jublen måler sig naturligvis ikke med jordskælv, men der skal alligevel ganske meget til for at få skalaen til at reagere.

TV: Ulloa var tæt på at blive Leicester-helt igen få dage efter Norwich-sejren, men han manglede en skostørrelse. Se eller gense situationen her.

Se også: Leicester-boss: Eriksen og co. er favoritter

Se også: Leicester-manager roser FCK-køb efter debut

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere