Leicesters ejere: Alle spillerne vil blive i klubben

Trods stærkt stigende interesse for flere af klubbens spillere, håber ejerne at beholde dem alle

De mange eftertragtede Leicester-stjerner vil ikke væk fra klubben, erklærer Leicesters thailandske ejer med det mundrette navn Aiyawatt Srivaddhanaprabha. (Foto: All Over Press)
De mange eftertragtede Leicester-stjerner vil ikke væk fra klubben, erklærer Leicesters thailandske ejer med det mundrette navn Aiyawatt Srivaddhanaprabha. (Foto: All Over Press)

Leicesters thailandske ejere ønsker at holde sammen på mesterskabstruppen og hævder, at "det ikke er på dagsordenen at sælge spillere".

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, der er søn af klubbens formand, Vichai Srivaddhanaprabha, overværede 2-2-kampen mellem Chelsea og Tottenham, som mandag aften sendte mesterskabet til Leicester.

Efterfølgende gav han interview til thailandsk fjernsyn, og Aiyawatt hævdede i dette, Leicester ikke er en sælgende klub.

- Vi er ikke en klub, som producerer spillere til videreudvikling i andre klubber, siger Aiyawatt ifølge skysport.com.

- Alle spillerne ønsker at blive her og kæmpe sammen for at se, hvor langt de kan nå. Så at sælge spillere er ikke på dagsordenen.

Interessen for flere af Leicesters nøglespillere er steget eksplosivt gennem sæsonen.

Peter Schmeichel vandt sit første engelske mesterskab på en fridag. Det samme skete for Kasper Schmeichel præcis 23 år senere (Foto: All Over Press) Leicester Som far så søn: Kasper lavede nøjagtig kopi af fars første mesterskab

Især den løbestærke og teknisk dygtige midtbanespiller N'Golo Kante, den offensive superduo Riyad Mahrez og Jamie Vardy samt den danske målmand Kasper Schmeichel sættes i forbindelse med købstilbud fra andre klubber.

Men dels en stor pulje af tv-penge og indtægter fra Champions League i den kommende sæson giver ledelsen yderligere håb om at kunne beholde dem.

Oveni kommer præmiepengene fra denne sæson og øgede indtægter fra salg af merchandise. I forvejen er klubbens ejer milliardær. Han købte i 2010 klubben med penge fra sit succesfulde firma King Power.

Alt i alt står Leicester rustet til at afvise alle tilbud, og klubben har i stedet fokus på yderligere forstærkninger.

- Vi planlægger vores spillerindkøb seks måneder på forhånd, og vi har kontaktet nogle allerede, tilføjer Aiyawatt Srivaddhanaprabha, der er viceformand og håndterer pressen for sin far, til Channel 3 ifølge AFP.

TV: Schmeichel er en af de mest eftertragtede spillere på Leicesters vinderhold. Se her et potpourri med hans største og vigtigste redninger denne sæson.

Kasper Schmeichel og Leicester-spillerne har præsteret en sæson langt ud over det sædvanlige. (Foto: Rex Features/All Over Press) Sport Bag om succesen: Det vidste du ikke om Leicester

De engelske avismedier hylder Leicester dagen efter klubbens første mesterskab. (Foto: EB screenshot) Premier League 'Fra zeroes til heroes': Medier hylder Leicesters eventyr-triumf

2 kommentarer
Vis kommentarer