Lever med smerterne: Nu vil Laudrups stjerne tilbage til Premier League

-Jeg har accepteret, at smerterne aldrig vil gå væk, men nu vil jeg alligevel prøve at komme tilbage til min bedste form og til Premier League, siger Laudrups største scoop

Sådan var publikum blevet vant til at se Michu i Premier League. Nu vil han tilbage (Foto: AP)
Sådan var publikum blevet vant til at se Michu i Premier League. Nu vil han tilbage (Foto: AP)

Michael Laudrup høstede masser af roser for at have hentet årets scoop.

Og i Swansea gjorde den danske manager ham til så stor en superstjerne i Premier League, at Arsenal angiveligt var tæt på at betale 250 millioner kroner for manden, der nettede 18 gange i sin debutsæson og pludselig også var spansk landsholdsspiller.

Siden blev der stille om Michu. Meget stille.

Skader spændte ben for den lange forward, og Swansea løste ham fra hans kontrakt.

For nylig tørnede han så ud igen. For UP Langreo i den spanske fjerdedivision, hvor hans bror er manager. Nu drømmer han om den 29-årige angriber om et comeback til Premier League.

Laudrup-topscorer klar til fjerdebedste række

- Jeg arbejder på, at min ankel bliver god nok til at vende tilbage. Og hvis det lykkes, vil jeg gerne spille for Swansea igen, siger han til Premier Leagues hjemmeside.

- Jeg tror, at folk har gode minder om mig der, og det har jeg også.

Han forklarer, at mens han prøvede at komme sig over en skade i den ene ankel, gik det galt med den anden. Efter tre operationer har han stadig smerter.

- Jeg har faktisk accepteret, at smerterne aldrig vil gå væk. Med den bevidsthed vil jeg alligevel prøve at komme tilbage til min bedste form.

Laudrups kongeindkøb var 300 mio. værd ... Nu er han gratis