Leverkusen henter United-angriber ind fra kulden

Javier Hernández skifter til Bayer Leverkusen fra Manchester United, hvor udsigten til spilletid var sløj

Javier
Javier "Chicharito" Hernandez er fortid i Manchester United og skifter til tyske Leverkusen på en treårig kontrakt (Foto: AP)

Den mexicanske angriber Javier Hernández er ny mand hos Bayer Leverkusen.

Hernandez, der bærer kælenavnet Chicharito, sad godt parkeret på reservebænken i Manchester United, men nu kan han måske se frem til mere spilletid i Tyskland.

Leverkusen bekræfter mandag på klubbens hjemmeside, at man har skrevet en treårig kontrakt med den hurtige angriber, som i sidste sæson var udlejet til Real Madrid.

- Jeg er begejstret for, at han har valgt Bayer (Leverkusen, red.). Bundesligaen kan se frem til en stor spiller, siger Leverkusen-sportsdirektør, Rudi Völler, til klubbens hjemmeside.

Se også: United lejer Januzaj ud til Dortmund

Javier Hernández blev hentet til Manchester United i 2010 af Alex Ferguson, og det er blevet til mere end 100 kampe i den røde United-trøje.

Dog har de seneste år ikke været imponerende for mexicaneren, som i sidste sæson var udlejet til Real Madrid, hvor han agerede backup for Karim Benzema i Real Madrids frontlinje.

Hernandez var manden, som scorede det afgørende mål for Real Madrid i Champions League-kvartfinalen mod Atlético Madrid.

Det er også blevet til 74 landskampe for Mexico indtil videre med 40 mål til følge.

Se også: Det store transferoverblik: Her er mandagens største handler

3 kommentarer
Vis kommentarer