LIGE NU: Leicester-fans i kæmpe-march

Tilhængerne fortsætter i dag deres imponerende hyldest af klubbens ejer, der døde i et tragisk helikopter-styrt for to uger siden

Følg Fodbold
Følg Premier League

Op mod 25.000 blåklædte fans ventes lørdag eftermiddag at tage del i en march til ære for fodboldklubben Leicesters afdøde formand, Vichai Srivaddhanaprabha.

De mange mennesker vil i samlet flok bevæge sig fra Jubilee Square i byens centrum og sydpå til King Power Stadium, hvor holdet klokken 16 møder Burnley i Premier League.

Det var her, Srivaddhanaprabha mistede livet, da han - vanen tro - efter en af holdets kampe forlod stadion i privat-helikopter. Kort efter mistede piloten kontrollen med helikopteren, der styrtede ned på parkeringspladsen uden for stadion.

Vichai Srivaddhanaprabha var en af Thailands rigeste mænd og ejer af butikskæden King Power. Han købte Leicester City i 2010, og det var i høj grad på grund af hans finansielle investeringer, at klubben højst overraskende vandt det engelske mesterskab i 2016.

Rejser statue
Tidligere lørdag offentliggjorde Leicester planer om at rejse en statue af klubejeren Vichai Srivaddhanaprabha.

Sønnen Aiyawatt Srivaddhanaprabha, der efter faderens død har overtaget ejerskabet af klubben, offentliggjorde denne nyhed i et personligt brev i kampprogrammet til lørdagens hjemmekamp.

- Vi vil aldrig være i stand til at tilbagebetale, det han gjorde for os, for mig som søn, for os som familie og for alle, der var knyttet til Leicester City.

- Men vi er forpligtet til at hædre og minde ham og opretholde hans arv, lyder det fra sønnen.

Schmeichel dybt berørt: - Han havde en virkelig stor indflydelse på mit liv

Hamrende dårlig stil: Trøje-tyv stjæler fra død præsident

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind