'Ligeså god som sin far': Hylder 'helten' Schmeichel efter ny triumf

Både medier og en engelsk legende drukner Kasper Schmeichel i ros efter ny pragtpræstation

Tre på stribe! Schmeichel og co. sejrer igen igen igen.

Det er lige før, at Kasper Schmeichel kan gå på vandet med al den succes, der rammer den danske landsholdsmålmand i øjeblikket.

Midt på ugen leverede han en indsats lige til scrapbogen, da han med sin straffesparksredning mod Sevillas Steve N'Zonzi - hans anden i CL-ottendedelsfinalerne mod den spanske klub - spillede en hovedrolle i Leicesters imponerende samlede sejr over modstanderen fra La Liga.

Se også: Efter Schmeichels CL-magi: Nu er storklubberne efter ham

Den præstation kastede en kåring som rundens bedste spiller i Champions League af sig, ligesom nogle af Europas største klubber angiveligt har indstillet kikkertsigtet på Leicester-keeperen.

Interessen for Schmeichel bliver næppe mindre efter lørdagens 3-2 sejr i udekampen mod West Ham.

Her leverede danskeren igen en kamp fra allerøverste hylde, som lover godt før landsholdet om en uge skal i aktion i Rumænien.

Godt nok måtte han se sig passeret to gange af værterne fra Østlondon. Til gengæld sørgede han for at tippe vægtskålen i Leicesters favør med en meget vigtig aktion kort før tid.

Så der er endnu engang masser af ros til målmanden.

- Kasper Schmeichel spillede heroisk rolle i West Hams nederlag, lyder det således i seriøse The Guardian, hvor Schmeichels redning får fuld fokus.

- Kasper Schmeichel var Leicesters helt. Robert Snodgrass' frispark havde klemt sig gennem Leicester-muren og lande hos Andy Carroll. En dramatisk udligning syntes uundgåelig. Han fik solid kontakt med bolden og tilskuerne var klar til at blæse taget af London Stadium, lyder den medrivende beskrivelse i den engelske morgenavis.

Se Schmeichels kongeredning:

- Men der var han. Schmeichel. Tiden stod stille. Han spredte sig selv ud, så han så ud til at kunne omfavne Carroll med et kæmpe bjørnekram. Manden, der reddede straffesparkene mod Sevilla, blev redningsmanden igen, fortsætter lovordene i The Guardian.

Også hjemme i Leicester vækker Kasper Schmeichel begejstring.

I lokale Leicester Mercury scorer danskeren som den eneste et imponerende nital på tiskalaen.

- Anføreren havde ikke en chance, da Lanzini scorede The Hammers' første mål. Store redninger på Carrolls afslutninger. Den anden var verdenklasse, , lyder dommen.

Også Leicesters største fan på de sociale medier, klubbens tidligere angriber og nuværende BBC-vært Gary Lineker, smider pæne ord efter den danske målmand.

Spørgsmålet er bare, om de også falder i god jord, for Kasper Schmeichel har flere gange ladet vide, at han bestemt ikke er vild med sammenligningerne med sin berømte målmandsfar Peter.

- I sandhed en fantastisk redning, der holder Leicester i front. Ligesom sin far, lyder den velmente, men måske lidt misforståede kompliment.

Sejren over West Ham betyder, at Leicester indtager 15.pladsen i Premier League, fem point over nedrykningsstregen.

Se også: Stor hæder til Schmeichel efter CL-show

Se også: Mere hæder: Schmeichel udråbt som Europas bedste

Se også: Schmeichel sæsonens CL-profil - overraskende FCK-spiller er nummer 4

Champions League - 15. mar. 2017 - kl. 12:26 ’Schmeichel kan ryge til United i stor millionhandel’

Se også: Stjerner og legender hylder Schmeichel: 'Vi elsker dig!'

Kasper Schmeichel og Leicester er få point fra nedrykningsstregen, og det kan få flere af klubbens spillere til at søge andre muligheder - heriblandt Kasper Schmeichel. Foto: AP. Sport og Spil Jan Mølby: Schmeichel skal videre

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen