Lindegaard-agent: Nu skal Anders spille fast igen

31-årige Anders Lindegaard kommer til West Bromwich Albion for at erobre pladsen som førstemålmand

Anders Lindegaard er klar på at kæmpe om spilletid i Premier League igen. (Foto: AP)
Anders Lindegaard er klar på at kæmpe om spilletid i Premier League igen. (Foto: AP)

Anders Lindegaard fandt mandag ny klub, idet han skrev en to-årig kontrakt med West Bromwich Albion efter fire og et halvt år i Manchester United.

Se også: Lindegaard vælger West Bromwich Albion i to år

I Bromwich kommer han til at kæmpe med først og fremmest Ben Foster om en plads i målet. Men det er en kamp, den tidligere landsholdskeeper kan vinde, mener agent Michael Stensgaard fra People in Sport.

- Det er et rigtigt godt skifte for Anders. Det er en god klub, han er kommet til, og de ville rigtig gerne have ham. Der er selvfølgelig ingen garantier i fodbold, men planen er, at han skal spille. Anders skal til at spille igen, og det glæder han sig helt vildt til, siger Stensgaard.

Der var andre klubber inde i kampen om Lindegaard, blandt andre Besiktas og Rennes er blevet rygtet interesserede, men Bromwich var et bedre fit for Lindegaard.

Se også: Agent: United har holdt på Lindegaard

- Jeg vil ikke nævne navne, men kan sige så meget, at Anders har haft is i maven og sagt nej til to-tre andre tilbud.

- Han ventede på det rigtige, og Premier League er altså en fantastisk liga for Anders at spille i. Vi er virkelig glade på hans vegne over, at vi kom i mål med en klub som WBA, siger Stensgaard.

Lindegaard ankom til Manchester United i starten af 2011, og fra starten af 2011/12 sæsonen kæmpede han med David de Gea om pladsen i målet. Det blev til otte PL-kampe i 2011/12 og 10 PL-kampe i 2012/13. Siden Har De Gea dog præsteret fornemt, er det er derfor kun blevet til en enkelt kamp i Premier League for Anders Lindegaard.

Som følge af den manglende spilletid har den 31-årige fynbo ikke spillet for det danske landshold siden 2011. Han har fem danske landskampe på cv'et.

David de Gea må efter al sandsynlighed nappe et halvt år mere i Manchester United. (Foto: AP) Premier League - 1. sep. 2015 - kl. 07:17 Enorm brøler: Derfor falder De Gea-handlen til jorden

15 kommentarer
Vis kommentarer