Annonce:
Annonce:

Lindegaard erkender: Forlod United for sent

Bruddet med Manchester United burde være kommet noget tidligere, siger Anders Lindegaard, som nu er ejet af West Bromwich og udlejet til Preston

Anders Lindegaard erkender, at han burde have forladt Manchester United noget tidligere. (Foto: AP)
Anders Lindegaard erkender, at han burde have forladt Manchester United noget tidligere. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

I august sidste år var det slut. Anders Lindegaard havde fået nok af bænken i Manchester United og byttede reserve-tilværelsen i storklubben ud med en tilværelse i West Browmich. Et skridt ned ad stigen for at kunne tage et par stykker frem igen.

Heller ikke i Birmingham-klubben blev der dog en åbning til danskeren, hvorfor han i januar lod sig udleje til Preston i den næstbedste engelske række.

Her fik han tidligere på ugen debut, da han og holdkammeraterne holdt nullet mod Derby i et uafgjort opgør i The Championship. På den led fik den 31-årige målmand taget hul på det ophold, der skal puste nyt liv i karrieren.

Men genstarten burde, efter Lindegaards eget udsagn, være blevet iværksat noget tidligere. Det fortæller den tidligere landsholdsmålmand i et interview med Daily Mail.

Annonce:

Her beklager fynboen sig over, at han ikke sagde farvel til Manchester United dengang, hvor Louis van Gaal for første gang sagde goddag på Old Trafford.

- Han (van Gaal, red.) hentede Victor Valdes, og det var et hårdt år, hvor jeg blev degraderet en del gange, men der er ikke noget, du kan gøre ved det, siger Lindegaard.

- Min beslutning om at blive i United faldt, da van Gaal kom til klubben. Jeg så hans ankomst som en form for genstart. Men det fungerede bare ikke for mig, fortæller han.

- Det var hverken, som jeg havde håbet på, eller som jeg havde forventet. Når jeg ser tilbage, skulle jeg have forladt United, dengang van Gaal kom, lyder det fra Lindegaaard.

Lindegaard får ros efter clean sheet i debut

Anders Lindegaard tabte den direkte duel til David De Gea i Manchester United. Siden er spanieren blevet et kæmpe hit i England. (Foto: PA Photos)
Anders Lindegaard tabte den direkte duel til David De Gea i Manchester United. Siden er spanieren blevet et kæmpe hit i England. (Foto: PA Photos)

En anden retning
For målmanden, der fik sit store gennembrud i norske Aalesund, var det ellers en drøm, der gik i opfyldelse, da han i 2010 skiftede Skandinavien ud med den engelske traditionsklub.

Lindegaard havde siden barnsben været fan af Manchester United, og pludselig hørte han selv hjemme på Old Trafford.

Annonce:

Et gennembrud var undervejs over flere omgange, men duellen med David de Gea endte med at falde ud til spanierens fordel, hvorfor Lindegaard endte som reserve. Derfor fremstod et farvel i sidste ende også som den eneste løsning.

- Jeg havde behov for at forlade klubben for min egen skyld. Jeg tror ikke, at jeg ville have fået noget ud af være blevet. Og jeg tror ikke, at United havde fået noget ud af at have beholdt mig, siger Lindegaard.

- Manageren (Louis van Gaal, red.) ønskede at gå i en anden retning, og jeg tror, at det går tilbage til hans famøse filosofi, så jeg beskylder ham ikke for noget, siger han.

Lindegaard er lørdag eftermiddag i aktion for Preston, der møder Huddersfield i 30. spillerunde af The Championship. Begge hold er placeret i midten af rækken.

United hjælper Lindegaard til ny klub

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: