Lindegaard-rival smutter fra United

Ben Amos er godt klar over, at han ikke har en fremtid på Old Trafford og smutter til sommer, når hans kontrakt udløber

Målmanden Ben Amos forlader Manchester United efter denne sæson (Foto: AP)
Målmanden Ben Amos forlader Manchester United efter denne sæson (Foto: AP)

Anders Lindegaard får en konkurrent mindre på Old Trafford. Uheldigvis for den 30-årige dansker er målmanden, der smutter, den eneste, at han var foran i målmandshierakiet i Manchester United...

Det er 24-årige Ben Amos, der har meddelt, at han vil væk.

Premier League TV: Rooney 'knockouter' Tottenham

Amos, der i øjeblikket er udlejet til Bolton i den næstbedste engelske række, fortæller til Manchester Evening News, at han forlader Manchester United, når hans kontrakt udløber til sommer.

- Du kan sige, at Victor (Valdés', red.) ankomst var sidste søm i kisten. Før sæsonen fik jeg at vide, at jeg var nummer to, men lige så snart Victor blev hentet ind, var jeg i princippet degraderet til fjerdevalg.

- Når du er fjerdevalg er det på tide at komme videre. Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg blevet hængende lidt længere, end jeg burde, fordi jeg er United-fan, siger Ban Amos.

Premier League TV: Dommer vil udvise Chelsea-stjerne - men ombestemmer sig

Spanske David de Gea er sikkert førstevalg på Old Trafford og har haft en fremragende sæson.

Manager Louis van Gaal har hentet den tidligere Barcelona-målmand Victor Valdés ind som reserve, og det betyder, at Anders Lindegaard bare er tredjevalg og efter alt at dømme har haft sin sidste kamp i United-trøjen.

Anders Lindegaard, der på grund af en skade hos Valdes var på bænken i weekenden, har et enkelt år tilbage af sin aftale med den engelske storklub, men er omtrent lige så meget ude i kulden som Ben Amos.

Så noget kunne tyde på, at også han forlader De Røde Djævle til sommer.

Manchester United slog søndag Christian Eriksens Tottenham 3-0. Se målene her:

32 kommentarer
Vis kommentarer