Lindegaard tæt på United-exit: Frankrig lurer

Fransk, tyrkisk og engelsk interesse for den danske målmand, der snart ser ud til at være fortid i Manchester United

Anders Lindegaard er snart fortid i Manchester United (Foto: Claus Bonnerup)
Anders Lindegaard er snart fortid i Manchester United (Foto: Claus Bonnerup)

Billedet af Manchester Uniteds tre reservemålmænd på tribunen gik verden rundt, da den engelske storklub forleden åbnede Premier League-sæsonen.

David de Gea, Victor Valdés og Anders Lindegaard er alle tre navne, som kunne forstærke de fleste hold på målmandsposten, men lige nu er deres fremtid i Manchester United ekstremt usikker.

Se også: Efter møde med Van Gaal: Lindegaard på vej væk

Alt peger i retning af at alle tre er væk, når transfervinduet lukker om 14 dage. Som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere på måneden, så har Anders Lindegaard efter et møde med manager Louis van Gaal fået lov til at kigge sig om efter en anden klub.

 

Det er også blevet bemærket blandt en række klubber i de større europæiske ligaer, og ifølge engelske pressekilder har der allerede været en del henvendelser på Lindegaard.

Det forlyder, at der har været flere franske klubber på banen med især Rennes og St. Etienne som meget seriøse bejlere. Også en større tyrkisk klub har meldt sig på banen over den seneste uge, mens der desuden også er interesse fra andre engelske klubber.

Det er den tidligere Manchester United-spiller Mikäel Silvestre, der styrer den sportslige afdeling i Rennes, og han har et godt øje til Lindegaard. Men det vil kræve, at den store interesse for den nuværende Rennes-målmand Benoit Costil udmønter sig i et salg.

Se også: De Gea-salg tæt på: Spiller ikke mod Spurs

Manchester United har åbnet for dialog med flere interesserede klubber, men det kan stadig gå ind i transfervinduets slutfase, før der kommer endelig afklaring på, hvor Lindegaard fortsætter karrieren.

Sikkert er det i hvert fald, at han er på vej væk, hvilket alle parter er interesseret i, og nu handler det bare om at finde det rigtige sted, hvor Lindegaard igen kan spille fodbold regelmæssigt.

Hvad angår Uniteds to øvrige målmænd på tribunen, David de Gea og Victor Valdés, så lugter det også af, at de er på vej ud af United-døren. De Gea er smidt på tribunen, fordi han helst ikke vil spille for United så længe muligheden for et skifte til Real Madrid eksisterer.

Se også: Sådan vil Real Madrid snyde Manchester United

Valdés er havnet ude i kulden og har fripas til at lukke en aftale med en af flere klubber, der har spurgt på ham.

Det har ikke været muligt at træffe Lindegaards agent Michael Stensgaard for en kommentar om målmandens fremtid.

29 kommentarer
Vis kommentarer