Liverpool bekræfter: Her er sommerens første nye spiller

Så er James Milner klar for Liverpool

James Milner er ny mand i Liverpool (Foto: AP)
James Milner er ny mand i Liverpool (Foto: AP)

Rygterne har kørt længe, men nu bekræfter Liverpool, at de er enige med Manchester Citys engelske landsholdsspiller James Milner.

- Liverpool FC er glad for at annoncere, at vi har lavet en aftale med Manchester Citys James Milner, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Liverpool har indgået en personlig aftale med den engelske landsholdsspiller, der kommer til klubben på en fri transfer 1. juli efter kontraktudløb på Etihad Stadium, lyder det.

 

39 mål blev der scoret i kampen i DBU Pokalen mellem Sundsøre FK og Nykøbing Mors (Foto: John Meier) Superligaen 39 mål: Vild pokalkamp i Danmark

29-årige Milner mangler fortsat at bestå lægetjekket i Liverpool, men det ventes at være en formsag.

Milner har i sine fem år i City vundet to Premier League-titler, en FA Cup og en Capital One Cup. Han har tidligere spillet for Swindon, Leeds, Newcastle og Aston Villa og debuterede som 16-årig i Premier League. Han er noteret for 53 landskampe for England.

City har angiveligt forsøgt at lokke Milner til at forlænge ved at tilbyde en ugeløn på 165.000 pund, men selv om Liverpool ikke kan tilbyde lidt så meget, har der formentlig ligget en sign-on-fee på et solidt millionbeløb til Milner, hvis han skiftede.

I Liverpool kan han også se frem til mere spilletid. I seneste Premier League-sæson blev det til 18 kampe fra start, men i Liverpool ventes han at træde ind i stedet for Steven Gerrard på midtbanen, ligesom han måske også kan spille kanten, hvor Raheem Sterling kan tænkes at blive solgt.

Raheem Sterling rygtes til flere store klubber (Foto: AP) Premier League United, City og Real Madrid i krig om Liverpool-stjerne

James Milner var en af spillerne på det transfer stjernehold denne sommer. Se resten af gratis spillere i artiklen herunder
Dani Alves fra Barcelona bliver en billig herre, hvis rygterne om, at PSG skulle være interesserede, viser sig at være sande. Foto: AP Photo/Emilio Morenatti Sport og Spil Transferfri i år: Her er stjerneholdet til 0 kroner

Se Milner-højdepunkter fra City-tiden her:

44 kommentarer
Vis kommentarer