Liverpool-boss: Kun lægetjek mangler

Raheem Sterling er fortid i Liverpool, når han har bestået et lægetjek i sin kommende klub

Liverpools manager, Brendan Rodgers, bekræfter søndagens rygte om, at Raheem Sterling er på vej til at forlade den engelske fodboldklub.

- Situationen er meget simpel. Klubben er enig med en anden klub om en handel af Raheem. Den vil fuldføres efter et lægetjek, siger Rodgers på en pressekonference i Bangkok.

Rodgers afviser samtidig, at han har haft et køligt forhold til Sterling, som nægtede at rejse med på Liverpools træningstur til Thailand.

- I modsætning til det, som er blevet skrevet den seneste uge, har Raheem og jeg haft et meget stærkt venskab. Og sådan var det, helt indtil vi tog af sted på denne tur. Der er ingen stor sag mellem os, bedyrer Rodgers.

Det ventes, at Sterlings kommende klub er ligarivalen Manchester City, som angiveligt skal hoste op med omkring en halv milliard kroner for den engelske landsholdsangriber.

- Lige nu handler det kun om de spillere, som er med på rejsen. Jeg snakkede længe med Raheem søndag. Der er ingen problemer mellem os. De to klubber er enige om en aftale, og han rejser videre, fortæller Rodgers.

Liverpool vil blive svækket i offensiven med salget af Sterling, selv om klubben blandt andre har hentet Roberto Firmino, James Milner, Nathaniel Clyne og Danny Ings i sommerens transfervindue.

- Det var vigtigt at forbedre og styrke truppen før næste sæson. Vi er meget glade for de spillere, vi har hentet, lyder det fra Liverpool-manageren.

Det er ventet, at pengene fra Sterling-salget skal bruges på en ny angriber, men Rodgers ville ikke sige meget om eventuelt kommende forstærkninger.

- Jeg ønsker virkelig ikke at snakke for meget om det på en pressekonference. Jeg brugte meget af sidste sæson på at snakke om klubskifter. Og jeg har ingen ønsker om at gentage det.

- Alt, vi gør på den front, vil ske bag lukkede døre. Når en spiller skriver under, vil pressen være de første, som får det at vide, lover Rodgers.

TV: ALLE Sterlings PL-mål sidste år - er han £49m værd?

 

Se Rodgers fortælle om forholdet til Sterling  (Video: AP)

41 kommentarer
Vis kommentarer