Liverpool-chefens klare mål: Trofæ og Champions League

Brendan Rodgers har endnu sit første Liverpool-trofæ til gode, men det og en Champions League-billet er målet i denne sæson

Foto: AP
Foto: AP

Ikke meget tydede på, at Liverpool skulle få en god sæson, hvis man tager den første halvdel af sæsonen i betragtning.

Men Brendan Rodgers' tropper har i den grad fundet formen, hvilket har resulteret i syv sejre i de seneste otte kampe i Premier League.

Samtdig står Merseyside-klubben med gode kort på hånden i forhold til at avancere til FA Cup-semifinalen.

Søndag venter således Championship-mandskabet fra Blackburn hjemme på Anfield Road, og det ligner på forhånd en ganske sikker Liverpool-sejr.

Evans og Cissé i klammeri. (Polfoto) Premier League Hård straf til United-stjerne efter spytteri

Dermed lever Liverpool i den grad stadig i begge turneringer, og Rodgers håber da også, at han både når at løfte et trofæ og sikre sig adgang til Champions League.

- Det første år handlede om at integrere. Det andet år var målet at komme i Champions League. Til denne sæson følte jeg, at vi havde bredden til at konkurrere om trofæer.

Marseille-keeper Steve Mandada så ud til at være på vej mod en udvisning, men sådan gik det ikke. (Foto: TV3 SPORT) Fransk fodbold TV: Her får han IKKE rødt kort

- Hvis vi kan vinde et trofæ og samtidig ende i top fire, vil det være en succes for os i denne sæson, siger Rodgers ifølge fifa.com.

Liverpool indtager i øjeblikken femtepladsen, men med kun to point op til Manchester United på den fjerdeplads, der udløser kvalifikation til Champions League.

Alle Liverpool-folk rører bolden inden drømme-målet

5 kommentarer
Vis kommentarer