Liverpool-direktør: Vi kan låne Gerrard

Det er ikke sikkert, at forårssæsonen bliver Steven Gerrards sidste i Liverpool-trøjen.

Steven Gerrard forlader Liverpool efter sæsonen - men han kan senere blive udlånt til Liverpool. (Foto: AP)
Steven Gerrard forlader Liverpool efter sæsonen - men han kan senere blive udlånt til Liverpool. (Foto: AP)

Selv om det tidligere på måneden stod klart, at den mangeårige Liverpool-stjerne Steven Gerrard næste sæson fortsætter karrieren i USA, er det ikke sikkert, at man har set det sidste til Gerrard i Liverpool-trøjen.

Anfield-klubbens administrerende direktør Ian Ayre siger torsdag, at kaptajnen kan komme tilbage på en låneaftale, når den amerikanske MLS-liga ligger stille næste vinter.

- Det er tænkeligt. Det ser man meget i MLS, og det er noget, vi har talt med Steven og hans rådgivere om, siger Ian Ayre ifølge The Guardian til radiostationen City Talk.

Tidligere har man set spillere som Thierry Henry og Landon Donovan holde formen ved lige i Premier League, når der har været pause i den amerikanske liga.

34-årige Steven Gerrard skifter til sommer til LA Galaxy i Los Angeles på en kontrakt, der løber i 18 måneder. Dermed slutter en lang karriere i Liverpool, hvor han fik sin debut helt tilbage i 1998.

Under alle omstændigheder håber Liverpool-ledelsen, at veteranen vil vende tilbage til klubben, når den aktive karriere er forbi.

- Både jeg, klubbens ejere og manager Brendan Rodgers har sagt til ham, at vi ser ham som en del af familien. At han rejser til sommer betyder ikke, at vi har set det sidste til ham i Liverpool, siger Ian Ayre.

- Vi har ikke talt det ned i detaljerne endnu, men vi vil have regelmæssig dialog med ham, og jeg håber, vi ser ham her igen på lang sagt, forklarer direktøren.

0 kommentarer
Vis kommentarer