Liverpool-fans, kig op! Se jeres nye brasilianer trylle

Premier League-klubben har smidt mange millioner efter brasilianske Firmino - men klubbens fans kan også glæde sig til en ekstraordinær spiller

Liverpool har efter en skuffende sæson i Premier League allerede ageret aggressivt på transfermarkedet, hvor det er lykkes at hente James Milner i Manchester City og angriberen Danny Ings i Burnley.

Men det er uden tvivl indkøbet af brasilanske Roberto Firmino, der har skabt de største overskrifter i medierne.

Premier League-klubben må punge ud med hele 300 millioner kroner for den nu tidligere Hoffenheim-spiller ifølge flere engelske og tyske medier, hvilket gør ham til den næstdyreste spiller i klubbens historie.

Men for de penge får Liverpool også en spændende kreatør, der allerede har præsteret på top-niveau i Bundesligaen for Hoffenheim - og har bevist sig selv på internationalt niveau for det brasilianske landshold.

Roberto Firmino kom på tavlen mod Venezuela søndag - og har nu skrevet kontrakt med  Liverpool. (Foto: AP) Premier League Han er blandt Liverpools dyreste nogensinde

Roberto Firmino har været toneangivende i Hoffenheims velkendte offensive spil, hvor han har været involveret i 45 scoringer i 66 Bundesliga-kampe i tre sæsoner. Derudover skal man lægge chanceskabende afleveringer til, som brasilianeren ynder at levere.

Den 23-årige spiller huserer for det meste lige bag den ene angriber, hvor han sætter sine medspillere op til chancer, men brasilianeren er som nævnt også selv målfarlig.

Det beviste han også i pokal-kvartfinalen mod Dortmund i denne sæson, da han viste sin sublime teknik ved 1-0-målet - noget, som Liverpool-fans kan glæde sig til at opleve på Anfield i næste sæson.

Se målet i videoen øverst i artiklen.

11 kommentarer
Vis kommentarer