Annonce:
Annonce:

Liverpool-fans raser: Forlader Anfield før tid

Den traditionsrige Premier League-klub har besluttet at hæve billetpriserne fra næste sæson - og det vil tilhængerne ikke finde sig i

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Uden en syg Jürgen Klopp på sidelinjen skuffede Liverpool stort hjemme på Anfield lørdag eftermiddag, da man satte en 2-0-føring over styr og endte med at spille 2-2 mod bundholdet Sunderland.

Blot otte minutter før tid reducerede Adam Johnson, og i det 89. minut udlignede den evigt farlige angriber Jermaine Defoe.

En stor del af Liverpools tilhængere var dog ikke vidner til de to sene scoringer af udeholdet.

Syg Klopp misser kamp

I det 77. minut udvandrede flere fans fra Anfield i protest mod nye billetpriser, som træder i kraft fra næste sæson. Få minutter inden havde tilhængerne sunget 'You'll Never Walk Alone', som supporterne normalt plejer at synge kort før slutfløjt. Men lørdag valgte fansene højst usædvanligt at synge sangen et kvarter før tid, inden de stormede ud af stadion.

Annonce:

Se den dramatiske episode, der chokerede medkommentator Jan Mølby, i videoen øverst i artiklen

Tidligere i denne uge annoncerede klubben, at den dyreste billet på den ny-renoverede tribune Main Stand vil stige fra 59 pund (572 kroner) til 77 (746 kroner), og derfor valgte flere fans symbolsk at forlade Anfield 13 minutter før tid.

Træthed og utilfredshed rammer Liverpool

Torsdag opfordrede en af klubbens fangrupper, Spion Kop 1906, at publikum skulle vise deres foragt over for ejernes nye billet-tiltag og udvandre fra kampen.

- Lad os gøre det klart over for ejerne, at dette er uacceptabelt. Forlad jeres sæde i det 77. minut og udvandr fra stadion. Sig det videre til jeres kammerater og familie. Fortæl det til folk rundt omkring jer. Forklar hvorfor. Forlad stadion i det 77. minut og vis, at det betyder noget for dig. Elsker holdet - men hader priserne, skrev gruppen på deres Twitter-konto.

Annonce:

Det råd fulgte flere Liverpool-fans, da de nøjagtigt efter 77 minutter forlod Anfield. Man skulle tro, at hjemmeholdets forsvar også var taget hjem på det tidspunkt, for få minutter senere smed de en komfortabel føring efter Firmino og Adam Lallanas planmæssige scoringer forinden.

TV: Se de fire mål fra opgøret her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: