Liverpool-flop knaldet for butikstyveri

Tidligere Liverpool-spiller og italiensk landsholdsspiller taget på fersk gerning i luksus-stormagasin

Andrea Dossena så stolt ud, da han i sin tid blev præsenteret i Liverpool. Mandag var han givetvis knap så kry. (Foto: AP
Andrea Dossena så stolt ud, da han i sin tid blev præsenteret i Liverpool. Mandag var han givetvis knap så kry. (Foto: AP

Selvom det kun blev til 18 ligakampe i den røde Liverpool-trøje, så burde italienske Andrea Dossena altså ikke mangle penge.

Den tidligere italienske landsholdsspiller har været professionel siden 2001, og har næppe spillet gratis for Verona, Palermo, Napoli, Udinese og Sunderland, inden han endte i Leyton Orient i den tredjebedste engelske række.

Se også: Real Madrid: Ja, vi lurer på Liverpool-stjerne

Men Dossena havde i hvert fald ikke taget nok kontanter med, da han mandag var et smut forbi det verdensberømte stormagasin Harrods i London.

For ifølge Liverpool Echo blev italieneren sammen med sin kæreste taget på fersk i butikstyveri.

Derfor måtte den 33-årige italiener og hans kvindelige ledsager en tur på politistationen, inden de blev løsladt mod kaution.

Se også: Liverpool-manager afviser snak om et krisemøde

- Politiet anholdt en 33-årig mand og en 31-årig kvinde på grund af mistanke om butikstyveri, forklarer en talsmand fra Metropolitan Police til Liverpool Echo.

- Både manden og kvinden er løsladt mod kaution indtil senere i april, lyder det videre fra ordensmagten.

Andrea Dossenas nuværende klub, Leyton Orient har endnu ikke udtalt sig i sagen.

  Arsenal er et tophold, og derfor er det ikke overraskende, at de kan score fire mål mod Liverpool, mener Arsenal-manager Arsène Wenger. (Foto: AP/Bogdan Maran) Premier League - 4. apr. 2015 - kl. 17:40 Wenger: Storsejr over Liverpool var ingen tilfældighed

39 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere