Liverpool fyrer Brendan Rodgers

Manageren er fortid i Liverpool FC efter 1-1 mod bysbørnene fra Everton

Jeg føler mig overhovedet ikke presset, sagde Rodgers efter kampen. Kort efter fik han sparket (Video: AP)

Nordirske Brendan Rodgers er fortid i Liverpool Football Club.

Søndag aften - få timer efter 1-1-kampen mod Everton i Premier League - meddelte de mangedobbelte mestre, at man har fyret manageren igennem godt tre år.

- Vi vil gerne sige Bredan Rodgers tak for et markant bidrag han er kommet med i klubben og udtrykke vores tak for hans hårde arbejde og dedikation, siger principal owner John W. Henry, bestyrelsesformand Tom Werner og præsident Mike Gordon i en pressemeddelelse.

Fyringen kommer i kølvandet på en stribe langt fra tilfredsstillende resultater, der har sendt The Reds ned i midten af tabellen.

Efter 1-1-kampen søndag følte Rodgers ellers ikke, han var i farezonen. Det kan du se i tv-klippet herover.

- Selvom det naturligvis har været en svær beslutning, tror vi på, at dette (fyringen, red.) giver os den bedste mulighed for at opnå succes på banen, skriver ledelsen.

Ancelotti og Klopp de varmeste navne
Man har i skrivende stund ikke fundet en afløser.

- Søgningen på en ny manager er undervejs, og vi håber at kunne finde en afløser til posten snart.

Og så kan diskussionen om en afløser ellers tage fat. Prominente navne som Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp, to toptrænere der er uden job for tiden, er de varmeste på rygtebørsen.

Rodgers tiltrådte i Liverpool i juni 2012 efter en succesfuld periode i Swansea City. Her udtalte han de efterhånden ret så berømte ord 'Bedøm mig om tre år'. Siden førte han klubben til andenpladsen i 2013-14-sæsonen, hvilket gjorde, at mange fans troede, at Liverpool var tilbage i toppen af engelsk fodbold.

Flere faktorer, heriblandt salget af Luis Suárez til FC Barcelona, gjorde, at det ikke blev tilfældet med Liverpool, der sidste sæson sluttede på sjettepladsen.

I denne sæson er det blevet til tre knebne et måls-sejre over Bournemouth, Stoke og Aston Villa. Men det fjerner ikke et helhedsindtryk af en klub, der slet ikke er, hvor de bør være.

Fik du målene, da Everton og Liverpool delte?

106 kommentarer
Vis kommentarer