Liverpool henter stjerne i Salzburg

Liverpool bekræfter, at man henter Takumi Minamino i østrigske Red Bull Salzburg

Dét har Liverpool-fansene i vente. Producer: Lasse Brøndal

Du kan se eller gense hele Liverpools semifinale-sejr ved VM for klubhold - og følge finalen mod Flamengo på lørdag lige her.

Liverpool har sikret sig vinterens første forstærkning.

Japanske Takumi Minamino skifter som ventet fra RB Salzburg til den engelske storklub per 1. januar. Det bekræfter Liverpool nu.

Og det er en drøm, der går i opfyldelse for den 24-årige offensivspiller. Det fortæller han til Liverpools hjemmeside.

- Det har været min drøm at blive Liverpool-spiller. Og jeg er så glad for, at det er gået i opfyldelse, siger Takumi Minamino selv om skiftet og tilføjer:

- At spille i Premier League var et af mine mål. Jeg synes, det er verdens bedste liga.

Minamino i aktion for Red Bull Salzburg mod netop Liverpool i Champions League. Foto: Barbara Gindl/AFP/Ritzau Scanpix
Minamino i aktion for Red Bull Salzburg mod netop Liverpool i Champions League. Foto: Barbara Gindl/AFP/Ritzau Scanpix
 

- Jeg tænkte, at hvis min karriere som fodboldspiller udviklede sig godt, ville jeg en dag være i stand til at spille i Premier League. Men jeg troede aldrig, at jeg kunne komme til at spille for dette hold, og jeg er virkelig glad for det. Jeg ser frem til det.

Liverpool har to gange mødt netop RB Salzburg og Minamino i Champions League i indeværende sæson, og i det ene af opgørene scorede den 24-årige japaner. I alt har han scoret 64 mål på 199 kampe for RB Salzburg.

Nu skal han kæmpe med stjerner som Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino, Xherdan Shaqiri og Divock Origi om spilletid.

Ifølge flere engelske medier betaler Liverpool blot 65 millioner kroner for japaneren, da han havde en frikøbsklausul.

Cristiano Ronaldo blev matchvinder for Juventus, der slog Sampdoria 2-1 onsdag aften. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Ronaldos utrolige magi: - Han hang i luften halvanden time

Kasper Schmeichel snuppede to straffespark og sendte Leicester videre. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Schmeichel blev den store helt: Sender Leicester i semifinalen

Der har ikke været meget at klappe af for Eriksen i denne sæson, men han er stadig i fint selskab. Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix Premier League Eriksen bedre end verdens bedste

Kenny Dalgish og Liverpool måtte bøje sig for Zico og Flamengo i 1981. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Liverpools VM-forbandelse: Gerrard, Dalglish og Mølby fejlede

31 kommentarer
Vis kommentarer