Liverpool i kvartfinalen efter comeback

Liverpool kom hurtigt bagud, men kom stærkt tilbage mod Crystal Palace og er klar til kvartfinalen i FA Cup

Adam Lallana sikrede sejren med sin scoring efter 58 minutter. (Foto: AP)
Adam Lallana sikrede sejren med sin scoring efter 58 minutter. (Foto: AP)

Liverpool fortsætter den fremgang, holdet har vist efter nytår, og lørdag aften har vicemestrene spillet sig i kvartfinalen af den engelske pokalturnering med en 2-1-udesejr over Crystal Palace.

Adam Lallana blev dagens helt for gæsterne, da han scorede sejrsmålet efter en times spil på en returbold efter Mario Balotellis frispark.

Liverpool uden anfører Steven Gerrard var ellers i problemer i kampens indledning i den hektiske atmosfære på Selhust Park.

Stopperen Martin Skrtel så ikke godt ud i situationen, hvor Crystal Palace bragte sig foran med 1-0. Alt for let blev han skubbet ud af balance af Dwight Gayle og blev derfor presset til at heade for upræcist tilbage til målmand Simon Mignolet.

Gayle smuttede imellem, Mignolet reddede hans forsøg, men Fraizer Campbell stod klar til at følge op.

Zlatan var ovenpå efter sin scoring lørdag. Senere dalede humøret vist en smule. (Foto: AP) Fransk fodbold Kæmpe brøler af Zlatan og PSG

Liverpool har ofte haft problemer på Selhurst Park og tabte tidligere på sæsonen med 1-3 på det gamle stadion i det sydøstlige London, men gæsterne rejste sig dog hurtigt efter Palace-scoringen og iværksatte et tungt pres mod hjemmeholdets mål.

Isco stod for Real Madrids første scoring i 2-0-sejren over Deportivo lørdag aften. Karim Benzema leverede mål nummer to. (Foto: APDaniel Ochoa de Olza) Spansk fodbold Målløs Ronaldo i Real-genrejsning

Robben og Schweinsteiger i jubel lørdag eftermiddag. (Foto: AP) Tysk fodbold Hold da op: Bayern går helt mål-bananas

Julian Speroni i målet tog godt fra, så Liverpool måtte vente indtil anden halvleg, før holdet endelig fik udbytte af presset. Daniel Sturridge sendte bolden i nettet til 1-1 på Jordan Hendersons præcise fremlægning.

Otte minutter senere faldt Liverpools sejrsmål, og det slag lykkedes det aldrig hjemmeholdet at komme sig over.

Med sejren er Liverpool nu ubesejret i 16 kampe i træk og er altså med, når der trækkes lod til kvartfinalerne i FA Cuppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer