Liverpool-keeper: Hjalp at blive vraget

Simon Mignolet glæder sig over den seneste periode i Liverpool, mens nedturen i efteråret styrkede keeperen

Simon Mignolet mener, at det har hjulpet at blive vraget (Foto: AP)
Simon Mignolet mener, at det har hjulpet at blive vraget (Foto: AP)

Simon Mignolet havde et skidt efterår i Liverpool, og dette tog klubben konsekvensen af. Til en udekamp mod Manchester United blev keeperen vraget til fordel for Brad Jones, hvilket blev tilfældet i flere kampe.

Turen på sidelinjen var da også en skuffelse for Mignolet, der dog valgte at holde hovedet højt:

- Jeg var skuffet, da jeg ikke spillede. Da træneren kaldte mig ind på sit kontor dagen før United-kampen, fortalte han, at jeg ikke skulle spille. Her kunne jeg gøre to ting. Jeg kunne lade hovedet falde, eller jeg kunne forblive positiv og sikre, at turen på sidelinjen blev kort. Jeg er glad for, at jeg valgte det sidste, siger Simon Mignolet til Goal.com.

Wayne Rooney har bare scoret én gang på Anfield i sin karriere (Foto: PA) Premier League Kan Rooney bryde Anfield-forbandelsen?

Turen på sidelinjen blev da heller ikke lang for Mignolet. En skade til Brad Jones sendte keeperen tilbage i aktion, men det hjalp tydeligt at blive vraget:

- På det tidspunkt, gav det mig en chance for at reflektere over mit spil. Dette har man ikke helt chancen for, når man spiller to gange hver uge. Det gav mig en chance. Jeg kunne sidde ned sammen med træneren og se på, hvilke dele af mit spil, jeg kunne forbedre. Jeg er overbevist om, at det har givet styrke, udtaler Mignolet.

Liverpool tager søndag imod Manchester United i Premier League. Et opgør der fløjtes i gang klokken 14:30 på Anfield.

Guldfuglen Raheem Sterling overvejer at flyve fra reden. (Foto: PA) Premier League Liverpool-manager indrømmer: Stjernen kan smutte

Gense braget fra 1986 mellem Liverpool og Manchester United:

4 kommentarer
Vis kommentarer