Liverpool-legende: Derfor lavede Gerrard svinsk stempling

Jamie Carragher mente, at det var Steven Gerrards frustration over at være marginalspiller, der var skyld i, at han fik rødt kort i starten af anden halvleg mod Manchester United

Rødt kort efter 41 sekunders spil.

Nej, det et var bestemt ikke det, Gerrard havde forestillet sig, da han pakkede tasken søndag morgen og tog mod Anfield for at spille sit sidste rival-derby mod Manchester United.

Den 34-årige Liverpool-legende stemplede umotiveret Ander Herrera på benet og blev helt korrekt udvist af kampens dommer.

Se også: TV: Dommeren overså svinestreg af Liverpool-spiller

Gerrard kom da heller ikke med de store bortforklaringer efter opgøret, da han blev spurgt til episoden.

- Jeg har taget initiativ til dette interview for at sige undskyld. Kendelsen var korrekt, og jeg bliver nødt til at acceptere det. Jeg har skuffet mine holdkammerater, manageren, men mest af alt Liverpool-fansene. Det er mit ansvar - undskyld, sagde Gerrard til Sky Sports.

Flere eksperter kunne slet ikke begribe, hvad der gik gennem Gerrards hoved i episoden - at en så rutineret spiller som Liverpool-kaptajnen kunne finde på at lave sådan en dumhed.

Se også: TV: Fans redder Balotelli fra udvisning

Jamie Carragher, der har spillet over 500 kampe for Liverpool og er nuværende fodboldekspert på Sky Sports, udtalte efter opgøret, at Gerrards nye rolle som marginalspiller kan være grunden til den negative reaktion.

- Jeg tror, det bunder i, at han ikke spiller. At han starter på bænken i så vigtig en kamp. Jeg tror, det var det, der gjorde udslaget. Han har altid været hovedpersonen, den vigtigste mand. Han plejede altid at starte inde, når han var tilbage efter en skade. Jeg tror, en stor del af udvisningen skyldes bænkpladsen. Det var et vanvittigt øjeblik, sagde Carragher ifølge Telegraph.

Gary Neville, der også er ekspert på samme kanal, kommenterede også episoden - og var meget enig med sin kollega.

- Følelserne får frit løb, når derbyet spilles. Han smadrede igennem, først på Mata, og han prøvede åbenlyst at løfte stemningen på stadion. Men Gerrard må vide, at det var en stor dumhed med hans erfaring. Det måtte ikke ske, udtalte Neville.

Hør Gerrards undskyldning her:

11 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere