Liverpool-legende i ordkrig: Håner Balotelli-transfer

Liverpool-legenden Jamie Carragher giver nu også sit besyv med i det verbale salgsmål mellem Balotelli-lejren og fan-favoritten Jurgen Klopp

Jamie Carragher spillede i Liverpool fra 1996-2013. Han er den spiller, der har optrådt næstflest gange i den røde Liverpool-trøje. 737 kampe blev det til i alt. Foto: AP/LALO VILLAR
Jamie Carragher spillede i Liverpool fra 1996-2013. Han er den spiller, der har optrådt næstflest gange i den røde Liverpool-trøje. 737 kampe blev det til i alt. Foto: AP/LALO VILLAR

Med en hånlig kommentar på Twitter melder Liverpool-legende og Sky Sports-kommentator, Jamie Carragher, sig nu ind i fejden på de sociale medier mellem Mario Balotellis agent, Mino Raiola, og Liverpool-træner, Jurgen Klopp.

Dermed forsætter Anfields ikoniske forsvarskæmpe det verbale slagsmål, som Raiola indledte, da han beskyldte den karismatiske, tyske Liverpool-manager for at være en kæmpe nar.

Den bramfrie spilleragent var nemlig særdeles fortørnet over den uværdige behandling, som Klopp angiveligt skulle have udsat Mario Balotelli for under sommerens transfervindue. 

I onsdags kom den trofaste Liverpool-klubmand Jamie Carragher så med denne dybt ironiske kommentar på sin egen Twitter-profil:

- Selv det, at hente Balotelli på en fri transfer, er at betale overpris.

Og med den påstand, hersker der nok ikke længere nogen tvivl om, hvorvidt Carragher er Balotelli-fan eller ej - hvis der da nogensinde har været tvivl.

Den tidligere Liverpool-spiller og AC Milan-lejesvend har da heller ikke præsteret noget nær nævneværdigt de sidste par sæsoner.

Siden italieneren blev hentet til Anfield i 2014 for godt og vel 150 millioner kroner har han kun formået at score én enkelt gang for Liverpool i 16 officielle kampe i 14/15-sæsonen. Ligeledes præsterede stjernen blot at nette en enkelt gang i 20 kampe for AC Milan i den efterfølgende 15/16-sæson.

Balotelli-lejr sviner Klopp: Han er en kæmpe nar

Men som altid strålede den 26-årige, kontroversielle angriber i sin egen mangel på selv-indsigt og var hurtig på tasterne og rap i replikken med et fikst modsvar til englænderen.

Med ordene: Dårlig spiller, fantastisk 'hater', fik Balotelli med garanti sat de fleste engelske Liverpool-fans' pis i kog. Men igen: 'Who cares', som den tidligere italienske landsholdsspiller slutter af.

Mundhuggeriet mellem 'Super Mario' og resten af fodboldverdenen stopper nok ikke før den italienske stjerne for alvor begynder vise tegn på fordums styrke og levere bare en nogenlunde kontinuerlig indsats på grønsværen i det sydfranske.

I hvert fald afslutter Jamie Carragher Twitter-fejden med slet ironisk at ønske Balotelli alt det bedste i Nice:

- Jeg ønsker ham alt det bedste i forhold til at vinde Ballon D'Or i Nice, skriver Carragher.

Fri transfer: Nu skifter Balotelli

Her bliver Neymar fældet af baneløbere

Vis nu landsholdet er vigtigt!

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.