Liverpool-legende vil være med i Klopps stab

Robbie Fowler øjner et retur til Anfield, hvis han bliver tilbudt muligheden

Robbie Fowler vil meet, meget gerne være med, når en ny Liverpool-manager sætter sin nye stab. (Foto: AP)
Robbie Fowler vil meet, meget gerne være med, når en ny Liverpool-manager sætter sin nye stab. (Foto: AP)

Jürgen Klopp forventes at blive annonceret som Brendan Rodgers arvtager fredag, og angrebslegenden Robbie Fowler ville elske et retur til Anfield for at arbejde sammen med den tidligere Borussia Dortmund-manager.

Se også: Klar til regnvejr: Klopp ansat i Liverpool

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var interesseret. Når en ny manager kommer til ville jeg elske at være en del af trænerstaben. Liverpool er en kæmpe stor del af mit liv, og hvis det var sagen ville jeg elske det.

Carlo Ancelotti har også været sat i forbindelse med jobbet, men ifølge flere troværdige aviser og journalister er Klopp førstevalg. Fowler mener, at begge managere er gode bud.

- Min holdning er, at Jürgen Klopp er en meget god manager. Jeg har aldrig mødt ham, men som en outsider var jeg imponeret over, hvad han gjorde i Tyskland med Dortmund.

- Jeg kan lide hvad jeg ser, og det er præcis det samme med Carlo Ancelotti. Jeg kan lide ham, jeg kan lide Jürgen, og hvordan de får deres hold til at spille god fodbold. Det fortjener vi i Liverpool, og det kan begge de managers give.

Se også: Jürgen Klopp fyrer trænere i Liverpool

2 kommentarer
Vis kommentarer