Liverpool-manager: Derfor skuffede vi mod Blackburn

Årsagen til Liverpools skuffende 0-0-resultat mod Blackburn er, at spillerne er mentalt og fysisk trætte, mener manager Brendan Rodgers.

Liverpools Simon Mignolet holdt nullet mod Blackburn (Foto: AP)
Liverpools Simon Mignolet holdt nullet mod Blackburn (Foto: AP)

Tidligt søndag aften skuffede Liverpool hjemme på Anfield ved at spille 0-0 mod Championship-holdet Blackburn. Dermed skal holdene ud i en returkamp om retten til en semifinaleplads i FA Cuppen, og det er tilsyneladende ikke helt optimalt for Liverpool med en ekstra kamp.

Spillerne er allerede trætte, og heri skal vi også finde forklaringen på det sløje resultat mod den ellers formodet underlegne modstander.

- De sidste tre måneder har vi været i fremragende form, men det er naturligt. Den fysiske og mentale energi, vi lægger i kampene, er på så højt et niveau. Vi manglede lige den smule skarphed fysisk. Man vil gerne forsøge at tvinge sig gennem kampen. Det gjorde vi. Desværre kunne vi ikke få det rigtige resultat, sagde manager Brendan Rodgers på det efterfølgende pressemøde.

Se også: Liverpools Anfield-stime brudt

Rodgers havde også ris til banen på Anfield, som han ikke var imponeret over. Hans modpart, Blackburn-manager Gary Bowyer, var dog ganske tilfreds med græstæppet, og han advarede Rodgers forud for returkampen.

- Vores spillere var positivt overrasket over at se så meget græs på banen på Anfield. På Ewood (Park, red.) er det ikke sådan. Brendan beklagede sig over banen her. Vent, til han ser Ewood, sagde Bowyer forud for returopgøret den 7. eller 8. april.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere