Liverpool-manager indrømmer: Stjernen kan smutte

Brendan Rodgers ved ikke, om Raheem Sterling vil blive på Anfield

Guldfuglen Raheem Sterling overvejer at flyve fra reden. (Foto: PA)
Guldfuglen Raheem Sterling overvejer at flyve fra reden. (Foto: PA)

Det er rigtig sjovt at holde med 'De Røde' fra Anfield i øjeblikket.

Liverpool har i den grad vind i sejlene og presser hårdt på i jagten på CL-billetter - ikke mindst på grund af Raheem Sterling, der er gået fra 'stjerneskud' til nøglespiller og nu er eftertragtet hos de helt store klubber ude i fodbold-Europa.

Derfor havde alle med kærlighed til Liverpool håbet, at den engelske landsholdsspiller ville sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse.

Se også: Barsk Balotelli i bizar video: Hold jeres kæft

Men i stedet har Sterling valgt at sætte en stopper for forhandlingerne, og nu erkender manager Brendan Rodgers i Daily Mirror lige ud, at han ikke ved, om den lynhurtige offensivspiller bliver eller smutter i jagten på større udfordringer og flere penge, selvom Liverpool-ledelsen i desperation tilbød svimlende 100.000 pund om ugen - godt en mio. danske kroner.

- Der er ikke noget, jeg kan sige til det. Jeg kan ikke forudse, hvad andre mennesker tænker. Klubben har fået beskeden af hans rådgiver og Raheem har nævnt det for mig. Det er det hele, siger Rodgers, der meget nødigt ser guldfuglen flyve fra reden på Anfield.

Her sænker Sterling Burnley:

- Jeg har en god kommunikation med ham og linjen er altid åben. Jeg håber, at sagen bliver lagt i seng, uanset om han underskriver kontrakten eller ej. Knægten har gjort det klart, hvad hans rådgiver har sagt til ham, og det er alt.

Se også: TV: Fortid i rødt - slår ud efter Liverpool-spiller

Rodgers føler sig dog stadig overbevist om, at Raheem Sterling forstår, at han kan opfylde sine ambitioner i Liverpool.

- Det tror jeg ud fra vores samtaler. Hvis du tager det nyeste nummer af vores klubmagasin, så ser du Raheem op forsiden. Han siger selv, at han elsker at spille i Liverpool, og jeg kan ikke se nogen grund til, at han ikke skulle det. Det er aldrig let at være en ung spiller, der har gjort det fantastisk. Der er en masse spekulationer - også på de sociale medier - og uanset om du spiller godt eller ej, så læser du det. Han er en god dreng, og jeg ved, at han elsker at være her.

- Som jeg har sagt, så taler vi egentlig kun om fodbold. Forhåbentlig kan klubben løse det med hans repræsentanter, siger Brendan Rodgers, som sammen med tilhængerne kan varme sig ved, at 71 procent af deltagerne i Mirrors afstemning tror, at Sterling skriver under på en forlængelse. Se også: Liverpool-manager: Vi kan indhente Manchester City

 

19 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere