Liverpool-manager: Ingen kan stoppe ham

Jürgen Klopp regner med, at Mohamed Salah fortsætter målformen i den afgørende halvdel af sæsonen

Liverpools manager, tyskeren Jürgen Klopp, er helt overbevist om, at den egyptiske stjerne Mohamed Salah kan fortsætte storspillet i 2018.

Salah kom til Liverpool fra AS Roma forud for sæsonen, og kantspilleren er nummer to på topscorerlisten med 17 mål efter 21 spillerunder i Premier League. I tillæg har han lagt op til fem mål.

- Jeg er sikker på, at han kan holde sit niveau. Det handler ikke kun om mål, det handler om alle de gode situationer, han skaber i kampene. Han er meget vigtig for os.

- Han og jeg ved, at han ikke kan score, hvis holdkammeraterne ikke hjælper til, men jeg er helt overbevist om, at han nok skal blive ved med at lave mål, siger Jürgen Klopp ifølge AFP.

Mohamed Salah sørgede egenhændigt for, at Liverpool med to scoringer vendte et truende nederlag mod Leicester til en 2-1-sejr lørdag.

Allerede mandag skal Salah forsøge at udbygge sin måltotal når Liverpool møder Burnley på udebane. Kampen falder dog lige lovlig tæt på sejren over Leicester for Salahs vedkommende, da han måtte humpe fra banen kort før tid.

- Vi må se, om han er helt klar til kampen mod Burnley, siger Jürgen Klopp.

Tidligere har Salah spillet for FC Basel, Chelsea, Fiorentina og altså AS Roma. Liverpool betalte over 300 millioner kroner for ham i sommer.

Nike i kæmpe brøler? Melder Liverpool-stjernen klar for Barcelona

Schmeichel bombet af Liverpools magiker