Liverpool-manager: Vi kan indhente Manchester City

Brendan Rodgers har efter Liverpools imponerende serie af kampe uden nederlag sat andenpladsen som mål

Brendan Rodgers drømmer om sølv. (Foto: AP)
Brendan Rodgers drømmer om sølv. (Foto: AP)

Mandagens 1-0-sejr ude over Swansea betyder, at fodboldklubben Liverpool for alvor har spillet sig ind i kampen om topplaceringerne i Premier League.

Liverpool er efter den femte sejr på stribe nummer fem med 54 point for 29 kampe, og holdet har kun fire point op til Manchester City på andenpladsen.

- Manchester Citys resultat i weekenden (0-1-nederlag til Burnley, red.) giver os muligheden for at slutte som nummer to, siger Liverpool-manager Brendan Rodgers til klubbens hjemmeside.

- Så med den mentalitet og selvtillid, vi har i øjeblikket, må vi bare se, hvor det bringer os hen i hver enkelt kamp,

- Målet er at slutte så højt oppe i tabellen, som vi kan. Alle taler om fjerdepladsen, men for mig har vi samme mål hvert år. Vi gør det bedste, vi kan, siger manageren.

Her sikrer Mignolet udebane-rekord:

Fjerdepladsen i Premier League giver adgang til Champions League-kvalifikationen, mens de tre bedste kommer direkte i gruppespillet i den store europæiske klubturnering.

Chelsea topper ligaen med 64 point for 28 kampe og ligner en kommende engelsk mester.

Liverpool har ikke tabt i Premier League i tre måneder, og klubben har i de seneste 13 kampe vundet de 10 og spillet uafgjort tre gange.

- Vi er stille og roligt kommet tilbage. Vi vidste, at det ville tage lang tid, fordi vi var mange point efter, men det er meget imponerende, at vi har vist sådan en kontinuitet, siger Brendan Rodgers.

Se Liverpools heldige sejrsmål her:

9 kommentarer
Vis kommentarer