Liverpool-mesterskab udskudt

Premier League har udskudt afviklingen af kampene frem til - i hvert fald - 30. april

Liverpool er klare favoritter til at løbe med Premier League-trofæet, men hvorfor har de så meget succes? Mads Wehlast giver fem grunde. Video: AP, Ritzau/Scanpix. Producer: Lasse Brøndal

Liverpool ligger mere end særdeles lunt i svinget til at sikre sig et længe eftertragtet mesterskabstrofæ i den engelske Premier League.

Men klubben, og dens mange millioner fans verden over, må fortsat væbne sig med tålmodighed. For i dag har det engelske fodboldforbund nemlig udsat afviklingen af Premier League til - i hvert fald - 30. april.

Det meddeler FA på Twitter

Klubberne har diskuteret situationen ved et møde i dag.

- Vi er blevet enige om, at professionel fodbold forlænger udsættelsen frem til tidligst 30. april, lyder det i en meddelelse.

I første omgang var spillet i Premier League ellers udsat til 2. april, men set i lyset af den omfattende corona-epidemi, der buldrer henover Europa i disse uger, var det ikke realistisk, at der kunne blive spillet fodbold så tidligt.

Det har det engelske fodboldforbund altså taget konsekvensen af i dag.

Håbet er fortsat, at man kan fortsætte afviklingen af de resterende kampe i årets Premier League.

Der har ellers været snak om, at man vil aflyse turneringen helt og ikke finde nogen vinder af rækken i år, men den løsning er endnu ikke på bordet.

Tidligere Real-præsident Lorenzo Sanz er nu indlagt efter at være blevet ramt af covid-19. Foto: AP Spansk fodbold Real Madrid-legende på intensiv med coronavirus

Premier League Taber 20 milliarder på 76 dage