Liverpool på millionrov: Jagter Klopp-yndling i Bayern

Jürgen Klopp er angiveligt meget interesseret i at genoptage samarbejdet med Mario Götze fra deres fælles Dortmund-fortid

Jürgen Klopp vil have landsmand til klubben (Foto: AP)
Jürgen Klopp vil have landsmand til klubben (Foto: AP)

Jürgen Klopp overtog Liverpool i starten af oktober måned 2015, men det er først nu, den populære tyske manager får mulighed for for alvor at sætte sit præg på Liverpools mandskab.

Transfervinduet er nemlig åbnet i det engelske, og alt tyder på, at Liverpool-truppen bliver tilføjet mindst et par spillere allerede i dette vindue.

Ifølge den tyske avis Bild så er det spillere på en af de allerøverste hylder, som Liverpool har kastet deres kærlighed på. Avisen skriver nemlig, at Bayern Münchens offensiv-stjerne Mario Götze er mere end ønsket af klubbens tyske manager.

Klopp og Götze har en succesrig fortid sammen i Dortmund, og manageren var efter sigende rystet og ærgerlig, da Götze skiftede videre til Bayern i sin tid.

Liverpool kæmper hårdt med skader, hvor hele 12 spillere for tiden er ukampdygtige, og det tvinger klubben til at agere allerede i januars vindue.

Om Götze kan blive en del af januar-handlerne er dog mere tvivlsomt. Forholdet mellem Klopp og Bayerns Pep Guardiola er ikke ligefrem hjerteligt, og derfor skriver Bild, at en sommertransfer er mere sandsynlig, når Guardiola er fortid hos sydtyskerne og Carlo Ancelotti tager over.

En billig herre kan man ikke ligefrem påstå, at Götze er. Bild skriver, at handelsprisen kommer over 50 millioner Euro, små 400 millioner kroner. Dog ikke et beløb, der skulle skræmme Liverpool væk.

Se også: Serbisk teenager bliver Klopps første Liverpool-køb

Men måske vil klubben alligevel vente til sommer, hvor Götze kun har et år tilbage af sin kontrakt, og Bayern derfor måske vil være mere forhandlingsvillige.

Men der hersker ikke megen tvivl om, at Klopp ville elske at genoptage det succesrige samarbejde for deres fælles Dortmund-fortid. Tiden må vise, om det bliver en realitet.

Klopp har allerede markeret sig i det engelske. For nylig var han i ordkrig med konkurrerende manager:

46 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere