Liverpool præsenterer ham her som Gerrrard-afløser i denne uge

Liverpool håber meget på at hente midtbaneprofilen James Milner i Manchester City i denne uge

James Milner forventes præsenteret i Liverpool i denne uge (Foto: AP)
James Milner forventes præsenteret i Liverpool i denne uge (Foto: AP)

Liverpool er på jagt efter klubbens nye midtbanestyrmand, der skal tage over, hvor Steven Gerrard efterlader et hul. Liverpool-legenden er stoppet i klubben til fordel for et eventyr i USA, og selv om Jordan Henderson har vist mandsmod og kvalitet på midtbanen, vil der alligevel blive brug for fornyet kraft på den centrale midtbane.

Flere engelske medier med The Telegraph i spidsen skriver, at Liverpool er tæt på at lande en aftale med den engelske landsholdsspiller James Milner, der har været på kontrakt i Manchester City men som har kontraktudløb til efter udgangen af denne måned.

Manchester City har forsøgt at holde på James Milner med et nyt kontraktudspil, men det lader til, at den 29-årige vil søge mere fast spilletid frem for de mange penge som Manchester-klubben kan tilbyde.

Dani Alves fra Barcelona bliver en billig herre, hvis rygterne om, at PSG skulle være interesserede, viser sig at være sande. Foto: AP Photo/Emilio Morenatti Sport og Spil Transferfri i år: Her er stjerneholdet til 0 kroner

City har angiveligt forsøgt at lokke Milner med en ugeløn på 165.000 pund, men selv om Liverpool ikke kan tilbyde lidt så meget, kan der ligge en sign-on-fee på et solidt millionbeløb, hvis han sætter sin underskrift på kontrakten i Liverpool.

Avisen skriver, at man erfarer, at aftalen mellem Liverpool og James Milner stort set er indgået, og at den officielle præsentation kommer inden for de kommende dage.

James Milner er i denne sæson noteret for 18 kampe fra start i Manchester City.

Også angriberen Danny Ings fra Burnley er på ønskelisten hos Liverpool, der ikke skulle være langt fra osgå at kunne offentliggøre den handel.

Premier League TV: Fra magi til serie 5-niveau på to sekunder

TV: Se klippet herunder: Alle Milners mål de sidste to sæsoner

9 kommentarer
Vis kommentarer