Liverpool sikrer træningsanlæg mod 'spioner'

Det er slut med at læse Liverpools nøjagtige startopstilling i avisen op til en kamp - klubben installerer et hegn, så træningen bliver lukket

Brendan Rodgers og Liverpool gør alt, hvad de kan, for at rette op på en slingrende sæsonstart. (Foto: AP)
Brendan Rodgers og Liverpool gør alt, hvad de kan, for at rette op på en slingrende sæsonstart. (Foto: AP)

Hvis du dukker på på Liverpools træningsanlæg om et par uge for at se spillerne træne, fordi du er Liverpool-fan, og fordi du tilfældigvis lige er i byen - så skal du ikke regne med, at det er turen til Melwood værd.

Klubben er nemlig ved at lægge sidste hånd på et højt hegn omkring anlægget, som skærmer træningen for nysgerrige blikke.

Den nye installation er et resultat af klubbens mistanke om, at det er observationer fra træningsbanen, der har betydet, at holdets startopstilling flere gange har stået at læse i engelsk presse dagen før kampe. Det skriver The Mirror.

I mange år har der kun været en mur rundt om Melwood-anlægget, som man let kunne kigge over ved at stå på en bil eller en skraldespand, ligesom der er huse, som har udsigt over anlægget.

På hegnet skal ophænges store skærme på, som kan trækkes til og fra som et gardin.

Meningen er nemlig ikke, at fansene fuldstændig skal afskæres fra at se holdet trænet, men de vigtige træninger op til weekenden, hvor startopstillingen eventuelt kan læses ud af en kamp 11 mod 11, vil for fremtiden blive lukket.

Hårdt presset Liverpool-manager: Det vender snart

De fleste andre Premier League-klubber har lukkede anlæg, hvor man ikke bare lige kan komme ind og overvære træningen - modsat eksempelvis danske klubber, hvor det typisk er nemt at komme til at se træningen.