Liverpool-stjerne sigtet: Kæmpe skandale under opsejling

Daniel Sturridge er blevet sigtet af Det Engelske Fodboldforbund for at have spillet ulovligt på fodboldkampe. Over for Liverpool har han selv bedyret sin uskyld

Daniel Sturridge er blevet sigtet af det engelske fodboldforbund for at have forbudt sig mod betting-reglerne. Foto: Ritzau/Scanpix
Daniel Sturridge er blevet sigtet af det engelske fodboldforbund for at have forbudt sig mod betting-reglerne. Foto: Ritzau/Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den engelske angriber Daniel Sturridge har svært ved at spille sig til en fast plads i Liverpools farlige offensiv, men nu har han alligevel bragt sig i fokus - dog ikke for det positive.

Det Engelske Fodboldforbund (FA) har mandag sigtet Sturridge for brud på reglerne for betting, fremgår det af fodboldforbundets hjemmeside.

Ifølge FA har angriberen selv været med til at sætte penge på fodboldkampe, hvilket er ulovligt for spillere i Englands otte bedste rækker, og han skulle angiveligt også have videregivet information til en tredjepart, som ville spille på kampe.

Der skulle være tale om information, som Sturridge har haft gennem sin position som fodboldspiller, og som ikke har været kendt i offentligheden. Det må ikke videregives til tredjepart, som ønsker at spille penge på kampe.

Det ulovlige spil skulle være foregået i januar 2018.

En talsmand fra klubben har over for Liverpool Echo forklaret, at Daniel Sturridge nægter sig skyldig i anklagerne.

- Daniel har samarbejdet med og fuldt og utvetydigt gennem hele processen, og han har forsikret klubben, at det vil han fortsætte med.

- Daniel har også kategorisk fastslået, at han aldrig har spillet på fodboldkampe.

- Som med alle andre sager af samme natur vil gerne have, at processen er afsluttet, inden vi udtaler os yderligere om den, lyder det.

29-årige Daniel Sturridge har frem til 20. november til at forklare sig over for FA.

Fra scoop til ydmygende exit: I 20 år har Don Ø og Brian Laudrup ikke hilst på hinanden

Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager

Kontroversielt mål sender Liverpool til tops

Sært optrin: Her rammes han af skræk-skade

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind