Liverpool-stjernens drømmemål

Mens Manchester City snublede mod Southampton, satte Liverpool effektivt Crystal Palace og Joachim Andersen til vægs

Det lignede på papiret en overkommelig opgave for Manchester City, da Pep Guardiolas mandskab lørdag hjemme tog imod Southampton i Premier League.

Gæsterne havde inden kampen endnu ikke vundet en ligakamp i denne sæson, men City kunne ikke få skovlen under det kriseramte hold fra det sydlige England.

Kampen endte 0-0, og City smed derfor vigtige point i den tætte topstrid i ligaen. De forsvarende mestre har nu ti point efter fem kampe.

Kyle Walker begik straffespark i 2. halvleg, da han nedlagde Adam Armstrong. I hvert fald indtil dommer Jon Moss fik genset situationen og kommet til den konklusion, at det nærmere var Armstrong, der væltede og tog Walker med i faldet.

I allersidste minut troede City, at de havde fået bolden i mål, men her måtte der også VAR til, og så blev scoringen annulleret for offside.

Manchester City smider point mod tandløse Southampton - se højdepunkterne her

Bedre gik det for Liverpool, som vandt 3-0 over Crystal Palace på Anfield. Sadio Mané, der er lidt af en ond ånd for Crystal Palace, åbnede målscoringen i første halvleg.

Det var senegaleserens mål nummer 100 som Liverpool-spiller, og Mané har nu scoret mod Crystal Palace i ni kampe i træk.

Drømme-mål af Keita
Mod slutningen af anden halvleg så godt som lukkede Mohamed Salah kampen med sin scoring til 2-0, inden Naby Keita bankede det sidste søm i gæsternes kiste i tillægstiden. Og hvilket mål.

Et hjørnespark blev af målmand Vicente Guaita bokset ud til Keita, der ikke kunne bede om meget mere. Han havde plads, og bolden kom sejlende i en fin bue. Så han tampede selvfølgelig til den, og den buldrede over i højre side af målet - fuldstændig uden chance for Guaita.

Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix
 

Med sejren holder Liverpool fast i sin plads i toppen.

Jürgen Klopp og co. har 13 point på førstepladsen. Manchester United, Chelsea og Everton kan matche samme pointtotal med sejre i denne weekend.

Arsenal var også i aktion lørdag eftermiddag og tog sin anden ligasejr i sæsonen, da Burnley blev slået med 1-0.

Bundproppen Norwichs ræddelige sæsonstart fortsatte, da det mod Watford endte med nederlag nummer fem i lige så mange kampe. Norwich tabte 1-3. Finske Teemu Pukki scorede Norwichs mål.