Liverpool til tops med ny sejr

Et straffespark og en sen scoring sørgede for, at Liverpool vandt 2-0 over Crystal Palace i Premier League

Holdkammeraterne flokkedes om James Milner, der bragte Liverpool foran på et straffespark. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Ritzau Scanpix
Holdkammeraterne flokkedes om James Milner, der bragte Liverpool foran på et straffespark. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Ritzau Scanpix

Liverpool fik også en sejr i holdets anden kamp i sæsonen i Premier League.

På udebane vandt manager Jürgen Klopps hold 2-0 over Crystal Palace. 

Liverpool, der af mange tippes som holdet, der skal udfordre Manchester Citys mestre i denne sæson, har seks point for to kampe, det samme som mestrene. 

Manchester City topper ligaen på en bedre målscore end Liverpool, der endnu ikke har lukket et mål ind. Crystal Palace har tre point og er nummer ti.

Den første scoring i kampen mellem Crystal Palace og Liverpool faldt kort før pausen. 

Den tidligere Liverpool-forsvarer Mamadou Sakho, der nu optræder for Crystal Palace, havde lidt for godt fat i Mohamed Salah, men teatralsk så det nu ud, da Liverpool-angriberen faldt til jorden. 

James Milner scorede på det efterfølgende straffespark til 1-0. 

Kort inde i anden halvleg var Mohamed Salah tæt på at komme på måltavlen, da han rundede Crystal Palaces målmand, Wayne Hennessey. 

Vinklen blev dog lidt for spids, og Mohamed Salah spillede i stedet bolden hen til Naby Keita, der sendte den forbi mål. 

20 minutter før tid sendte Crystal Palace den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth på banen. 

Nordmanden kunne dog ikke score og har fortsat sit første mål til gode for Crystal Palace, der i vinter hentede ham i FC Midtjylland. 

Et kvarter før tid var Mohamed Salah igen i centrum, da han blev fældet i løb mod mål. Det kostede hjemmeholdets Aaron-Wan Bissaka et direkte rødt kort. 

Kort før tid fordoblede Sadio Mané føringen, da han scorede til 2-0. Det skete efter et oplæg fra Mohamed Salah.

Se også: Enig med ny klub: Flop-målmand på vej væk fra Liverpool

José Mourinho og Josep Guardiola under mødet mellem Manchester City og Manchester United i april. Foto: AP Premier League - 20. aug. 2018 - kl. 14:33 Mourinho og Guardiola skændes om ny tv-serie

Se også: Av for den, Mourinho: United i chok-nederlag

7 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere