Anbefaler ham til Liverpool

David Hughes fra Liverpool Echo mener, at den danske landsholdsspiller Robert Skov kunne være et bud på en mulig backup til Andy Robertson

Gravesen har tidligere delt roser ud til Robert Skov for hans professionalisme og tilgang til den nye rolle som wingback. Video: Discovery

Man kan relativt nemt argumentere for, at Liverpool har verdens venstreback i form af Andy Robertson.

Men skulle skotten blive skadet, er der ikke for alvor en etableret førsteholdsspiller, som står klar til at træde til, efter Alberto Moreno forlod klubben sidste sommer.

Men David Hughes fra Liverpool Echo mener, at danske Robert Skov ville være et godt bud på en backup, som The Reds kunne anskaffe for rimelige penge.

Se også: Forarger med bikini-foto: - Hjernedødt

Danskeren plejede at spille som winger for FC København, men er efter skiftet til Hoffenheim blevet omskolet til at spille wingback.

- Robert Skov er måske ikke et navn, mange Liverpool-fans har hørt før, men danskeren passer til det, klubben mangler, skriver Hughes.

Det er velkendt, at sportsdirektør Michael Edwards og Liverpools rekrutteringsteam er flittige brugere af datanalyse og statistikker, når de scouter klubbens indkøb.

Derfor er der også god chance for, at de har bemærket danskeren fine tal fra Hoffenheim.

- Defensivt ser Skov god ud, og han ligger højt på skalaen for forventede assists i Europa, hvor han i snit laver omkring én assist hver fjerde kamp, skriver Hughes.

- Hvis han fortsætter med at spille sådan, kunne han være en mulighed for Liverpool.

Skov har lavet tre mål og fire assists i 22 kampe for Hoffenheim i denne sæson. Bundesliga-klubben betalte 75 millioner kroner for danskeren i sommer.

De danske Liverpool-fans jublede ved CL-triumfen i 2019. Nu gruer de for afslutningen på denne sæson. Foto: Redmen Family Premier League - 22. mar. 2020 - kl. 11:03 Vanvittigt frustrerende: - Det er en forbandelse

Se også: Fodbold-legende og søn smittet med corona

Hun er et af Superligaens mest genkendelige ansigter. Ekstra Bladet har fulgt i hælene på tv-vært Camilla Martin gennem en hel arbejdsdag, der blandt andet bød på uvelkomne toiletbesøg. Foto: Stine Tidsvilde Sport og Spil På job med Camilla Martin: Én episode overraskede  
46 kommentarer
Vis kommentarer