Liverpool henter 22-årig dansker

22-årige Nina Frausing Pedersen med fortid i Skovbakken spiller fremover for Liverpool

Daniel Agger er ikke længere eneste dansker i Liverpool FC. Tirsdag har klubben sikret sig den danske U23-landsholdsforsvarer Nina Frausing Pedersen.

- Jeg er glad for at komme til Liverpool, og jeg kan ikke vente på at starte, siger Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Vi er de forsvarende mestre og går ubesejret ind i anden halvdel af sæsonen i kampen på at genvinde titlen, siger Pedersen.

Den 22-årige danske midterforsvarer har de seneste fire år spillet universitetsfodbold i USA og kommer til Liverpool fra California Golden Bears.

- Jeg har altid haft ambitioner om at spille i England, så at komme til de forsvarende mestre er selvfølgelig en så stor chance for mig, at jeg ikke kan sige nej, siger Pedersen.

- Holdet har en flot defensiv statistik og forhåbentlig kan jeg forbedre den endnu mere, siger Pedersen.

Se også: Liverpool-emne vil blive i Bayern MünchenSe også: 16 dage efter operation: Suarez træner igen

Nina Pedersen med fortid i Skovbakken har tidligere repræsenteret Danmark på U17- og U19-niveau, og Liverpool-manager Matt Beard glæder sig over klubbens nye dansker.

- Det er en virkelig spændende signing for Liverpool Ladies, for hun er stærk forsvarer, der er god med bolden, så hun vil nemt falde ind i vores spillestil, siger Beard.

- Jeg er glad for, at vi har hentet Nina, da hun vil give os flere muligheder i forsvaret, og hun kan også spille på midtbanen. Hendes alsidighed vil være afgørende i kampen på at forsvare guldet, siger Beard.

Liverpools kvinder vandt deres åbningskamp mod Manchester City og har siden spillet tre uafgjorte kampe mod Chelsea, Notts County og Birmingham City.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen