Klub-tilbud: Her kan du spille, Suárez

Kosovoklub tilbyder Suarez at spille for dem - det kan lade sig gøre, fordi de ikke er medlemmer af FIFA

Kosovoklubben Hajvalia er klar til at tilbyde Luis Suárez en fire måneder lang kontrakt. Men det er tvivlsomt om Liverpool vil acceptere betingelserne. (Foto: Hassan Anmmar)
Kosovoklubben Hajvalia er klar til at tilbyde Luis Suárez en fire måneder lang kontrakt. Men det er tvivlsomt om Liverpool vil acceptere betingelserne. (Foto: Hassan Anmmar)

Håbet om at spille klubfodbold de næste fire måneder er ikke ude for Luis Suárez.

Nu er der hjælp fra en helt uventet kant til den kontroversielle angriber. Det er Kosovo-klubben Hajvalia, der har tilbudt Liverpools karantæneramte bomber en aftale for de kommende fire måneder - altså i den periode, han skal afsone den karantæne, FIFA har tildelt ham.

Det kan faktisk godt lade sig gøre, fordi Kosovo ikke er medlem af FIFA.

Det er så en anden historie om Liverpool vil acceptere, at Luis Suárez får lov at spille for den lille klub, der i sidste sæson sluttede på sjettepladsen i rækken.

Se også: Derfor vil Suárez vælge Barca  

- Luis Suárez kan ikke spille de næste fire måneder. Eftersom vi ikke er medlemmer af FIFA endnu, kan han godt spille her i Kosovo. Vi har et tilbud, vi vil sende til Liverpool, siger klubpræsident, Xhavit Pacoli til Sport Plus.

Det er ikke fordi klubben kan betale Liverpool og Luis Suárez de store summer for at føre projektet ud i virkeligheden. Hajvalia er klar til at betale Liverpool 30.000 euro (220.000 kr.) om måneden, mens Luis Suárez kan få 1500 euro (11.385 kr.) om måneden.

Det er småpenge i forhold til, hvad luis Suárez tjener i dag i Liverpool. Tirsdag 1. juli stiger hans ugeløn til 1,8 mio. kr. Det vil sige, at Liverpool har en lønudgift i omegnen af 30 mio. kr. i de fire måneder, hvor Suárez hverken må træne eller spille kampe.

Landsholdsfodbold - 28. jun. 2014 - kl. 11:29 Helt sort Suárez-forklaring: Jeg faldt  

- Det er det optimale af, hvad vi kan tilbude. Det kan godt virke latterligt, men det er alt, hvad vi kan gøre. Hvis han er villig til at komme og spille for os, er han velkommen. Vi er ikke medlemmer af FIFA. Derfor vil det være ideelt for ham, mener klubformanden.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer