Se Aggers sidste farvel til Liverpools fans

Daniel Agger har skabt glæde i Brøndby, men i Liverpool begræder de hans exit. Se hans rørende afsked til Liverpools fans her

Se eller gense af præsentationen af Daniel Agger i Brøndby her. (Foto: Anders Ravn)

Hele weekenden er Brøndby gået Agger-amok.

De blå/gule fans er lykkelige over, at deres gamle stjerne er vendt hjem, men i Liverpool begræder de den populære danskers exit

Det har fået danskeren til at lave et åbent brev i Liverpool Echo til de fans, der har elsket danskeren, siden han kom til klubben i 2006.

- Liverpool har været en så stor del af mit og min families liv i meget lang tid - det gør det ekstremt svært at forlade klubben. Jeg vil starte med at sige, at Liverpools fans konstant er blevet ved med at overraske mig. Siden transfernyheden brød ud, har jeg modtaget så mange positive beskeder og lykønskninger - ikke bare fra fans i Liverpool, men i hele verden.

 

Daniel Agger bliver et vigtigt aktiv for Brøndby. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Agger bliver Brøndbys blæksprutte

Daniel Agger kommer til at blive savnet i Liverpool. (Foto: Jan Sommer) Premier League - 1. sep. 2014 - kl. 09:47 Fans gribende Agger-farvel: Jeg græd, da det gik op for mig

- Min familie og jeg har altid følt jeres opbakning, og der er noget unikt over denne fodboldklub, byen og vores supportere. Det har været et privilegie at have repræsenteret denne klub, og jeg er meget taknemmelig, for det som klubben har lært mig, skriver Daniel Agger i sit åbne brev.

Agger: Liverpool har gjort mig til en mand
Den 30. august bekræftede både Liverpool FC og Brøndby IF, at den danske landsholdsanfører var skiftet hjem til Vestegnen.

Ingen af klubberne skriver noget om transferens størrelse, men Liverpool Echo har tidligere kunnet berettet, at prisen lyder på tre millioner pund - 26 millioner kroner - hvortil kommer en række klausuler.

Den 29-årige forsvarer har skrevet under på en kontrakt med Brøndby frem til 2016, og det er en ny spiller, der kommer hjem til sin gamle klub.

Se også: Ståle om Agger-comeback: Fantastisk for Superligaen

Se også: Dumic: Jeg fortjener at blive Agger-makker

- Jeg kom til Liverpool som en 21-årig dreng med masser at lære. Liverpool har hjulpet mig med at vokse op og formet den mand, jeg er i dag. Jeg er stolt af den mand, jeg er blevet, og jeg ville ikke have været denne person uden min tid i Liverpool.

- Jeg er beæret over at bo i denne by, og mine oplevelser som 'Liverpudlian' er uforglemmelige. Til sidst vil jeg gerne ønske klubben alt det bedste i denne sæson. Jeg vil heppe på jer ligesom millionvis af andre. "You’ll Never Walk Alone".

Agger bliver præsenteret på Brøndby Stadion klokken 11. Følg pressemødet her: Se også: SLUT: Agger hyldet som superhelt

Se også: Se Gerrards rørende Agger-hilsen

Se også: Fætter Agger: Glæder mig til at møde Daniel  er

0 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Sport