Barcelona vil lande drømme-køb: Klar til ny milliardhandel

Klubben er angiveligt parat til at lægge nyt bud tæt på én milliard kroner – Liverpool vil afslå igen

TV: Coutinho scorede senest for Liverpool, da holdet fik 1-1 mod Newcastle. Lørdag gælder det Manchester United.

Barcelona fik en lang næse i sommerens transfervindue, da klubben ad flere omgange forsøgte at hente Philippe Coutinho i Liverpool. Faktisk fik den spanske storklub afvist hele tre bud den brasilianske troldmand fra Liverpool-toppen ved Merseyside-floden.

Brasilianeren kom tilmed med et såkaldt transfer request – et ønske om at blive solgt – dagen før Premier League sæsonen blev skudt i gang. Men Liverpool-ledelsen stod fast og nægtede at sælge Coutinho, der så sent som i januar i år har forlænget sin kontrakt med klubben for yderligere fem år.

En aftale, der først står til udløb i sommeren 2022 og som betød en fordobling af lønnen, så han nu tjener i omegnen af 150.000 pund (1,245 mio. kr.) om ugen.

Men den spanske storklub har tilsyneladende ikke opgivet håbet om at få den lille troldmand til Catalonien hurtigst muligt.

- Vi er forberedte på at købe Coutinho eller en hvilken som helst anden spiller som den sportslige afdeling ønsker i vintervinduet. Men det er vigtigt, at hvis der kommer spillere ind, skal der også nogen ud, udtaler Barcelonas daglige leder Oscar Grau.

Bud tæt på én milliard kroner
Den Barcelona baserede avis Mundo Deportivo hævder, at Philippe Coutinho har en aftale med Liverpool, om han kan forlade klubben i januar, og Dominic King, den lokalt baserede Liverpool-journalist for Daily Mail, forventer, at der lander et bud på 120 mio. pund – 996 mio. kr. – hos Liverpool om få måneder.

James Pearce, der skriver for Liverpool Echo, er til gengæld overbevist om, at Liverpool til januar igen kommer til at afslå alle tænkelige bud der skulle dukke op fra Cataloniens fodboldflagskib.

Det kan godt være, at Jürgen Klopp bliver lettere irriteret, når han fredag træder frem på pressekonferencen før sæsonens største kamp – lørdagens hjemmekamp mod Manchester United – og bliver stillet spørgsmål til Philippe Coutinhos fremtid i klubben. Klopp har ad flere omgange konkluderet, at Coutinho ikke bliver solgt.

Med Sadio Manes skadet de næste seks uger, bliver Philippe Coutinho endnu vigtigere at få i fulde omdrejninger den kommende tid, hvis Liverpool skal bevare kontakten til Premier League-toppen.

Brasilianeren har foreløbig spillet fem kampe i sæsonen og scoret tre mål for Liverpool.

Se også: Skadet på landsholdet: Liverpool-stjerne ud i lang tid

Se også: Barca-ledelsen raser over mytteri: Dette billede får dem til at se rødt

  Se også: Transferkrig: Barcelona og Liverpool - en af dem lyver

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen