Blev til grin foran hele verden: Nu flænses han af klubbens egne fans

Liverpools uheldige målmand droppede hele to gange i Champions League finalen, og det har fået dele af den engelske klubs fans op i det røde felt på de sociale medier

Bale og Klopp møder pressen efter kampen. Hvad synes Klopp om kampen og sin målmand? Video: SNTV

To forfærdelige fadæser fra Liverpools målmand Loris Karius blev straffet med to scoringer i lørdagens Champions League-finale mod Real Madrid, og den 24-årige tysker er godt klar over, at han var hovedansvarlig for nederlaget på 1-3.

- Disse mål kostede os faktisk titlen, siger han.

Først forærede han Real Madrid åbningsmålet i det 51. minut, da han i iver efter hurtigt at sætte et angreb i gang kastede bolden ud foran Karim Benzema, som strakte et ben frem og ramte bolden så heldigt, at den rullede i nettet.

Også Gareth Bales mål på langskud til slutresultatet må han tage på sin kappe.

- I dag tabte jeg kampen for mit hold, og på alles vegne er jeg ked af, at mine fejl kostede dyrt. Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, ville jeg gøre det. Jeg har ondt af holdet. Jeg ved, at jeg svigtede dem i dag, siger Karius om sine medspillere.

Loris Karius og bolden var ikke venner i Champions League finalen. Foto: AP
Loris Karius og bolden var ikke venner i Champions League finalen. Foto: AP

Hans kropssprog fortalte det hele, da dommeren fløjtede kampen af. Karius lå længe helt alene med ansigtet presset ned i grønsværen i straffesparksfeltet.

Han blev trøstet af sine modstandere ude på banen, og hans holdkammerater forsøgte også at hjælpe ham, da spillerne var tilbage i omklædningsrummet.

- Selvfølgelig forsøgte alle at opmuntre mig, men der var bare stilhed, fordi alle var dybt skuffede, siger han.

Ikke et populært navn i Liverpool
Liverpools tilhængere sang "You'll Never Walk Alone" til deres spillere, da tiden var ved at rinde ud i Kiev, men det lader til, at der er nogle fans fra den røde del af Merseyside, der har glemt det mantra, når det kommer til den svært uheldige Karius.

Den tyske målmand er i hvert fald røget ud i hård beskydning på Twitter, hvor følelserne er i kog hos dele af de engelske fans. 


- Jeg kan se, hvorfor Karius havde problemer ved det tredje mål.


- Jeg brænder dig #Karius


- Jeg tror, at Karius er røget af listen over børnenavne i Merseyside


- Karius er komplet lort.


- De fortjente allesammen en klapsalve. Undtagen Karius. Karius kan fucke af. #UCFinal


- Karius har lige smidt sin trøje ud til Liverpool tilhængerne, men den blev smidt tilbage igen ... Han kunne stadigvæk ikke gribe den. #Liverpool #UCLfinal

Champions League - 27. maj. 2018 - kl. 08:16 Forlod banen sønderknust: Her er VM-dommen over Salah

167 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere